Leontine Borsato met spoed naar het ziekenhuis

In een exclusief interview met ‘Nouveau’ legt Leontine Borsato haar ziel bloot en spreekt ze openlijk over de gezondheidscrisis die haar in een emotioneel ravijn stortte. “Een aantal jaar geleden zijn er twee cystes operatief bij mij verwijderd,” deelt ze, met het soort moed waar de meeste stervelingen alleen maar van kunnen dromen. Zowel op haar linker- als op haar rechtereierstok groeiden de cystes uit tot een huiveringwekkende omvang van 10 centimeter!

Leontine onthult dat haar klachten aanvankelijk genegeerd werden en verward met darmproblemen. “Tot de cystes zo zwaar waren dat één van de eierstokken dubbelklapte en zowel mijn eileiders als eierstokken verwijderd moesten worden,” onthult ze in het schrijnende interview.

Maar Leontine geeft niet zomaar op. Ondanks dat ze door de operatie nu middenin de overgang zit, liet ze zich niet kennen. “Maar omdat ik niet wilde zeuren en, hup, altijd doorga, heb ik die hormonale gevolgen lang genegeerd,” zegt ze, waarna ze eindelijk besloot om medische en mentale hulp te zoeken. “Pas afgelopen winter dacht ik: oe, het gaat echt niet goed met me, ik moet hier iets aan gaan doen.”

Alsof dit nog niet genoeg drama is voor één leven, deelt ze dat de zorgen rondom Marco’s escapades en beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag een donkere schaduw over haar gezin werpen. “We steunen hem als familie maar dan nog speelt het een grote rol binnen ons gezin,” onthult ze. “En als je dan zelf in een donkere periode zit, waarin je de zon letterlijk en figuurlijk niet ziet schijnen, dan wordt alles wel heel zwart.”

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hΓ© uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze moeten hun gezin onderhand met rust laten. Hij word toch niet veroordeeld op gebrek aan bewijs…. en ik denk dat het gewoon een meisje is dat het fijn vond om in zijn leven te zijn,een beetje omhoog geraakt want o is een artiest,en miss dat dit haar dromen zijn geweest toen…uit adoratie….maar hij is helemaal gebroken