André Hazes getroffen door mysterieuze kwaal: kreunt van de pijn

André Hazes is gevloerd door een mysterieuze kwaal en waar beter uit te zieken dan op de bank van niemand minder dan Monique Westenberg. “Mannen wanneer ze zich niet lekker voelen…”, schrijft Monique bij een foto van een doezelende André. Wat direct opvalt, is de prominente aanwezigheid van een reusachtig kristal op de koffietafel.

Is het een toevallige decoratie of het nieuwste ‘wondermiddel’ in het spirituele arsenaal van Monique? We weten al dat Monique een zwak heeft voor stenen met ‘magische krachten’. Haar jonge zoon Dré, heeft namelijk een assortiment edelstenen die hij “overal en nergens” verzamelt, volgens Moniques eigen Insta-onthulling. En laat ons niet vergeten, de familie-uil gevuld met etherische oliën op Dré’s nachtkastje, die zelfs voor de huisdieren heilzaam is.

André splitst zijn tijd tussen Moniques gezellige stek en zijn eigen nieuwe pad in Wilnis. Het solo-wonen is een frisse verandering voor de zanger. “Het is echt heel lekker. Alles gaat goed. Ik heb mijn wasjes gedraaid, ik zorg voor mezelf”, onthulde hij in een radio-interview met Frank Dane. Wat André vooral waardeert aan het alleen zijn? “’s Ochtends wakker worden, je bak koffie zetten en gewoon niet hoeven praten. Dat vind ik wel heel lekker.”

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kreunen van de pijn, zijn portemonnee zal wel bijna leeg zijn.

Dat zal wel weer aandacht trekkerij zijn de junk

Waarschijnlijk heeft die heks wat van betoverende middelen in zijn eten en of drank gedaan. 😉

En waarom ziekt hij dan niet uit in zijn eigen huis ??? En waarom laat Monique zich weer gebruiken hiervoor ???

Hij zal wel een menstruatiepijnvest uitproberen 😂

Aansteller..wordt eens een echt kerel!!🙄👊

Zal wel een soa opgelopen hebben, ahhh gossieeee jochie toch.
Wordt eens volwassen mietje!!! 🤮