Vrouw Thomas Berge met spoed naar het ziekenhuis, Thomas nergens te bekennen

Thomas Berge zijn vrouw Elianne Zweipfenning, met wie hij in alle stilte de trouwbeloften uitwisselde, staat vaak naast hem in de schijnwerpers. Het koppel verwelkomde een zoon genaamd Saint en onthulde recentelijk dat er een zusje voor hem op komst is. Maar vandaag is er plotseling reden voor bezorgdheid.

Elianne deelde vandaag een heftig bericht. “Een andere dinsdag dan ik had gehoopt,” zo begint ze. “Met helse buikpijn naar de huisarts doorverwezen worden naar de spoed gyneacoloog in het ziekenhuis en allemaal onderzoeken krijgen. Echo’s, bloed prikken, urine checken. Wat het precies is zijn ze nog niet achter…”

Elianne’s emotionele woorden raken de kern van wat elke ouder vreest. “Met de baby is gelukkig alles goed. Ik heb nog nooit zo hard gehuild toen ik haar hartje hoorde en hoorde dat er niks met haar was,” onthult ze. “Voor nu dus afwachten en hopen dat de pijn minder wordt…”

Apart is wel dat Thomas zelf in Turkije zit en nog niet lijkt te zij terug gevlogen naar Nederland om zijn vrouw te steunen in het ziekenhuis.

Hieronder enkele foto’s:

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zodra de passie weer weg is, is hij weer gevlogen (net als bij zijn ex). Precies zoals ik al had voorspeld & half NL tegen mij kreeg op fb. Dat verwende ventje wil zuipen, feesten & wilde nachten.
Zi9wk vrouwtje waar hij voor moet zorgen, is het laatste waarom hij zich om bekommert. Kwal is hij!😝

Hij vind nieuwe tanden iets belangrijker dan zijn vriendin die zwanger in het ziekenhuis ligt.