Woede-uitbarsting: Jan Boskamp geeft Wilfred Genee keiharde klap op gezicht

Nou, nou, nou, het werd even heel pittig aan tafel bij de voetbal talkshow Veronica Offside. De altijd zo explosieve Jan Boskamp liet zich weer van zijn meest onstuimige kant zien en gaf zelfs presentator Wilfred Genee een keiharde klap op het achterhoofd.

De gemoederen raakten verhit tijdens een discussie over het Nederlands elftal. Moeten onze jongens inzetten op ‘lelijk winnen’? Voor Boskamp was het duidelijk: absoluut niet. Echter, hij bracht zijn standpunt niet bepaald soepel onder woorden. “Ik wil liever dat we slecht spelen en verliezen, dan dat we goed spelen,” zei hij.

Wilfred Genee kon zijn oren niet geloven en vroeg direct om verduidelijking: “Wacht, nog één keer, wat zei je nou precies?” Dit tot groot genoegen van Dick Advocaat, die meteen aanmoedigde: “Sla hem neer, Jan!” Geen twee tellen later stond Boskamp op en deelde een flinke mep uit aan Genee.

Hieronder de beelden mocht je het gemist hebben:

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hopelijk heeft Johan hard genoeg tegen zijn hoofd geklapt, gaat die zelfvoldane grijns misschien van zijn vals gezicht.