Monique Westenberg zwanger? De aanwijzingen stapelen zich op

André Hazes heeft onlangs een bommetje van een uitspraak gedaan tijdens een interview met 100%NL: “Ik hoop stiekem nog een keer vader te worden.” Oh jawel, je leest het goed. En hoewel hij niet expliciet meldde of Monique Westenberg de toekomstige moeder zou kunnen zijn, zijn de speculaties natuurlijk niet van de lucht.

Nu weet iedereen nog hoe André vorig jaar Monique in de steek liet voor zijn nieuwste liefje, Sarah van Soelen. De breuk was extra pijnlijk omdat Monique en André juist bezig waren met plannen voor een tweede kindje. “Ik dacht dat het mijn laatste kans was om nog een baby te krijgen,” zou Monique op dat moment wellicht gedacht hebben. Maar zouden de recente uitspraken van André een verborgen signaal zijn?

Laat ons even de Story citeren, want die hebben de roddelradar altijd op scherp. “Een van de eerste keren dat de volkszanger zo enthousiast sprak over zijn kinderwens, bleek Monique zwanger van hun zoon Dré!” Nu zegt dat misschien niet alles, maar het is wel een prikkelend detail, nietwaar?

En laten we ook niet vergeten dat Monique bepaalde medische hindernissen heeft als het gaat om zwanger worden. Ze was ooit bezig met een ingewikkeld ICSI-traject, waarbij de kans op zwangerschap ongeveer 25 procent is. “Van onze vorige ICSI-poging liggen er nog drie in de vriezer,” gaf ze een paar jaar geleden toe. Heeft Monique nog een bevroren troefkaart die ze kan spelen?

De timing is fascinerend. Monique’s laatste ICSI-behandeling was in maart 2021, vlak voor de aardverschuiving in hun relatie. Volgens Story zou er nog een embryo in de vriezer kunnen liggen. Is dit de laatste strohalm voor een tweede ‘Hazenberg’ baby?

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sneu voor die baby, zo’n gestuurde beluste vader & moeder die overal in meegaat met die jullie vader.

Als dat waar is dat Monique zwanger is , zit ze straks met drie kleuters te kijken.
Als Dre dan niet weer de benen heeft genomen.
Dan kan ze zeker in het huis blijven, en nog meer alimentatie eisen.

Ook een manier om aan de kost te komen Chrisje 🤣🤣🤣

Maar als zelfstandige onafhankelijke (ik wilde nog schrijven, verstandige. Maar dat is ze niet) vrouw, wil je zo toch niet voor je inkomen zorgen? Alleen voor je kinderen zorgen, en de vader van de kinderen die erop los leeft. (Zal het netjes houden, wilde h**ren en snoeren zeggen.) En zelf maar op Insta foto’s plaatsen om te laten zien hoe druk je bent. Of zogenaamd een nieuwe kledinglijn beginnen, die toch niet loopt. Meid ga weg bij die gast, ga een gewone baan zoeken. Dan ben je meteen een goed voorbeeld voor die kleine jongen dat vrouwen echt wel zelfstandig kunnen zijn, en niet 100 jaar terug in de tijd gaan om van een man afhankelijk te moeten zijn.

de van soelen fans kunnen weer losgaan in 3-2-1- GO! 👇

Wat heeft dit met van Soelen te maken?
Het gaat hier over Monique en haar grote kleuter

Ouwe oliebol heb toch al 2 kinderen .

Dat kindje haar moeder zou dan haar Oma kunnen zijn, bij dre junior was het al op het randje maar nu…..

Geweldig gewoon.

waar maken jullie je druk om er zijn meer mensen die later nog een kind willen maar jullie kijken alleen maar naar dre en mo kijk eerst zelf eens in de spiegel met jullie oordeel

Heb in de spiegel gekeken en kwam tot de conclusie dat het een slechte zaak zou zijn als er nog een kind bij dit soort ouders terechtkomt.