Leontine is helemaal klaar met leugenaar Marco Borsato

De geruchtenmolen draait op volle toeren: Leontine Ruiters lijkt definitief afstand te nemen van haar ex, Marco Borsato. Volgens BekendeBuren heeft Leontine namelijk een statig landhuis bemachtigd in het prestigieuze Huizen, ook het thuis van Linda de Mol. Voor velen herinnert dit aan de tijd dat Leontine na haar breuk met Marco al eerder haar intrek nam in dit charmante dorp.

Het nieuwe optrekje van Leontine bestaat uit de helft van een monumentaal dubbel landhuis. Ze heeft het weten te scoren voor een aantrekkelijke prijs van 1.075.000 euro, waarbij ze maar liefst 120.000 euro van de originele prijs wist af te dingen. Het opvallende is dat ze voor deze woning een hypotheek van slechts 400.000 euro heeft afgesloten, wat impliceert dat ze een royale 675.000 euro uit eigen zak heeft betaald.

Wat kan Leontine verwachten voor deze som? Een knusse woning van 142 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen. Met vier slaapkamers, twee badkamers, een kelder en een halfopen keuken vol moderne snufjes. Maar de echte ster van de show? De weelderige achtertuin die met zijn 132 vierkante meter bijna de hele woning omvat. En voor die extra luxe touch? Een aparte garage waar Leontine haar wagen kan stallen.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties