Drama: Monique Westenberg hele huis overhoop gehaald, totale ravage

Monique Westenberg kwam afgelopen weekend thuis in een huis vol chaos. Ze besloot haar twee honden even thuis achter te laten, wat resulteerde in een huiselijk slagveld.

Het leek André en Monique een goed idee om hun viervoeters even alleen thuis te laten. Maar toen André via de camera-app op zijn telefoon keek, kreeg hij de schrik van zijn leven. “Hoe is jouw zondag?”, plaatste hij op Instagram met beelden van de honden die bezig waren een kussen te vernielen. Monique gaf ook commentaar op de beelden en merkte op: “Als de kat van huis is…”

Dit is niet de eerste keer dat Moniques honden de woonkamer als speelveld gebruiken tijdens haar afwezigheid. Ze postte eerder al een video van soortgelijke capriolen. Desondanks kan ze niet lang boos blijven op haar trouwe huisdieren. “Boos worden kan ik niet. Ik ben zo blij met deze twee! Krijg hier oneindig veel liefde van”, liet ze weten aan haar Instagramvolgers.

Het leven van André en Monique kent echter niet alleen hondengerelateerde drama’s. André openbaarde onlangs een pijnlijk moment uit zijn leven in een interview met LINDA. Tijdens een vakantie met Moniques familie belandde hij in een karaokebar, waar hij na een paar drankjes het podium betrad. “Op een gegeven moment stond Monique te gebaren dat ik ermee moest stoppen, maar ik weigerde, omdat ik altijd door moest totdat ik omviel”, herinnerde hij zich.

Het eindigde die avond niet goed. André vervolgde: “Van wat er daarna is gebeurd, weet ik niets meer – tot het moment dat ik wakker werd: huilend, in de armen van mijn schoonmoeder, met een bungelende hand.” Toen hij de situatie opnam, realiseerde hij zich dat de hotelkamer waar ze verbleven was geruïneerd. “En Monique stond te huilen op de gang.”

Hieronder de beelden van de ravage in het huis van Monique:

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een wereldnieuws! Die golddigger doet echt alles voor aandacht ! In de praktijk zal ze André wel gewoon een tikkie sturen voor de kosten van nieuwe kussens en de werkster bellen om de zooi op te ruimen want het woord ” werken” kan die nitwit niet eens spellen. Zou ook moeilijk voor haar zijn want ze heeft op haar leeftijd al een halve werkdag nodig om toonbaar naar buiten te kunnen. Zat ze laatst niet 6 uur bij de kapper ? Een verpleegster heeft in die tijd al 20 patiënten geholpen

Precies dat, ze moeten ook eens stoppen om deze labiele zweefteef aandacht te geven.

Ik hou ook zielsveel van mijn hondje, maar zodra ze mijn huis sloopt als ik even weg ben. Geloof mij maar, dan wordt ik boos. Ook al hou ik zo veel van haar. Ze heeft speelgoed genoeg en ze krijgt altijd iets lekkers als ik de deur uit ga. Misschien moet Monique zorgen dat als ze haar honden los in huis wil laten, dat ze genoeg speelgoed hebben, en iets geven waardoor de honden iets te doen hebben tijdens haar/hun afwezigheid. En de laatste tip die ik haar wil mee geven, bouw het rustig op met de honden om in huis te zijn als je er niet bent. En niet ineens 4 of 6 uur. Maar begin met 15 min bijvoorbeeld en bouw het steeds verder uit.
Ben ook heel benieuwd wat Monique doet als Andre jr stout is geweest, want ik neem aan dat ze ook van haar zoon houdt. En of ze wel boos op hem wordt.

Yvon ,heel mooi dat je Monique tips geeft hoe zij haar honden moet opvoeden.
Maar dit heeft geen enkele zin ,want Monique weet alles beter .Dus huis wordt volgende keer weer gesloopt.
Als zij haar zoon ook zo opvoedt dan mag je raden wat daarvan terecht komt.

Hoezo drama?????Zij laat die honden alleen en ze beloont ze ook nog als ze de boel slopen.Dat mens is niet goed snik.

Het zijn niet alleen tips voor Monique, maar ook voor mensen die een sloper als hond hebben. Maar als ze graag haar huis elke keer in een puinhoop moet ze vooral de honden los in huis laten. En dan ook vooral niet de honden eerst goed uitlaten.
En zij zal haar zoon echt geen straf geven als hij iets gedaan heeft. Want hij heeft toch een moeilijke jeugd, met ouder die zijn gescheiden, een oma die hij nooit ziet en een vader die verslaafd is. Hij heeft het toch zo moeilijk. Over een paar jaar lezen we hoe haar lieve zoon op het verkeerde pad is geraakt.

Monique moet haar honden gaan opvoeden. Anders wordt het niks meer. Zal altijd zo gaan als ze op vakantie is.
Ze heeft een groot hart. Speciaal voor dieren. En dat weet ze gewoon dat die beestjes sturing nodig hebben.
Net zoals wij, toen onze ouders voor het eerst weggingen.

Volgens mij heet zoiets opvoeden, maar ja, dat is al moeilijk voor haar met een kind en zijn kleuter vader, dus laat staan honden. Dus niet zeuren en vooral niet met ons delen, zo ongelofelijk onbelangrijk.

niet de 1ste x dat die honden wat slopen maar wat wil je ook? opvoeden is niet aan hen besteed , de honden zijn vaker alleen dan dat ze gezelschap hebben