Nicol Kremers op de vlucht, probeert gevangenisstraf te ontlopen

Het gonst in de wandelgangen: zou Nicol echt haar koffers pakken om naar het zonnige Dubai te vertrekken? Volgens verschillende bronnen was Nicol onlangs nog even in Nederland om het één en ander te regelen. Het zou dan ook niet zomaar om een vakantietrip gaan. Een insider vertelde: “We gaan hier nog even achteraan, want hiermee probeert ze een eventuele straf te ontlopen voor de zaak die 10 oktober voorkomt.”

In het voorjaar was Nicol in het nieuws toen ze geweigerd had een bloedproef te ondergaan nadat ze was aangehouden door de politie. Wat was er precies aan de hand? Het AD gaf destijds aan dat Nicol tijdens de aanhouding “emotionele, verdrietige en angstig” overkwam. Het leek er zelfs op dat ze een einde aan haar leven wilde maken. Ze leek onder invloed.

Het niet meewerken aan een bloedtest kan iemand duur komen te staan, zoals het Openbaar Ministerie benadrukt: het weigeren van een bloedproef is een ernstig misdrijf, dat vaak zwaarder wordt bestraft dan rijden onder invloed zelf.

Haar raadsman, Sébas Diekstra, deelde mee dat Nicol in die periode kampte met een gebroken hart. Haar liefdesrelatie met Peter Gillis was net geëindigd en daar bovenop kwam het beschuldigende vingertje richting Peter wegens mishandeling. Over het hele incident en wat er die avond gebeurde, zal meer duidelijk worden tijdens de zitting op 10 oktober. Maar het is dus de vraag of Nicol haar straf wil ontlopen en in Dubai blijft vertoeven.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dan kan ze dat meteen in haar boek verwerken, de zelfbenoemde BN’er 🙃

Nicole in Dubai gaan wonen.
Dan mag ze eerst wel meer kleren aan doen daar. Dan moet ze gesluierd over straat.
Of ze gaat daar in een harum zitten bij de Sheiks.😅🤣😂

Chrisje in Dubai mag je op het strand en in het zwembad een bikini aan😀

Ben er onlangs geweest….. maar ja de sjeik zijn harem zat al vol dus ben maar weer naar huis gegaan🤭

Heb jij ff pech dat je niet bij de harem van de sjeik kon. Maar ff serieus, zou jij onderdeel van een harem willen zijn?

Zeker niet Yvon ik ga voor een monogame relatie 🙂

👍😅🤣😂