André Hazes verbreekt opnieuw contact met Rachel, schuld van Monique

In een interview met de Story heeft Rachel Hazes het achterste van haar tong laten zien over de verstoorde band met zoon André Hazes jr. Eens waren ze twee handen op één buik, maar nu lijken hun wegen gescheiden. Is Monique Westenberg, de vrouw die Rachel’s zoon aan haar zijde heeft, de echte boosdoener?

De vonk tussen moeder en zoon doofde rond het moment dat een intieme brief van André aan Sarah van Soelen in de openbaarheid kwam. Rachel werd al snel beschuldigd. Maar volgens Rachel is Monique het probleem: “Ik ga niet zeggen dat dit door Monique komt. Dat weet ik niet. André is bijna dertig jaar oud, geen elf meer. Hij kan heel goed zelf beslissen hoe hij zijn leven inricht. Daar heeft hij zijn moeder niet voor nodig,” klapt Rachel uit het biechtstoeltje van de Story.

Maar het familiedrama stopt niet bij moeder en zoon. De kleine spruit van André en Monique blijft grotendeels een vreemde voor Rachel. “In al die jaren heb ik hem misschien 90 minuten gezien. De kids van de buren zijn bijna familie vergeleken met hem. Hartverscheurend, maar ik moet sterk blijven,” vertrouwt ze toe. Gelukkig vindt Rachel troost in haar trouwe entourage van vrienden.

Hoe het verder gaat tussen Rachel en André? De glazen bol is nog mistig. Rachel blijft echter hoopvol: “Mijn deur staat altijd open voor hem. André heeft me nooit slecht behandeld.” Een hereniging? Misschien, ooit. Maar voorlopig is de kloof diep.

En ook dochter Roxeanne lijkt ver van het familienest te zijn gevlogen.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een slapgelul met die mafklapers van hazes ze weer aandacht te kort de walgelijke heks
Wilt de bezem weer niet starten ik krijg schijt plekken in mijn nek van die lui

Ik denk dat de kleuter aan ziet komen dat zijn zus het proces zal winnen en daarmee hun eigen euro’s eindelijk zal binnenhalen en dan….staat hij bij haar op de stoep met een zielig verhaal en open handen😤

Vooral met open handen om zijn deel van de erfenis op te halen, en vervolgens haar weer als een baksteen te laten vallen.