Jutta Leerdam verrast fans met uitdagende Foto

Jutta Leerdam, de schaatsende schoonheid en nieuwste trofee aan de arm van Jake Paul, heeft de ijsbaan weer onder haar schaatsen. Na een seizoen van zon, celebrity-gevechten, en exotische uitjes is de medaillejacht weer geopend. En ja, dat betekent dat we ook getrakteerd worden op kiekjes van Jutta in haar strakke schaatsoutfit.

Op de digitale snelweg van de sociale media deelt Jutta een recente foto waarin haar sportieve silhouet niet onopgemerkt blijft, een kleine blik op haar achterwerk inbegrepen. Ze is immers niet vies van een beetje flirten met haar volgers, waarvan ze er maar liefst 4,2 miljoen heeft. “Almost time to race,” vermeldt ze nonchalant bij de foto. Ze suggereert subtiel dat ze haar ogen weer op het ijs en de aankomende wedstrijden heeft gericht, met het stiekeme doel om niet enkel op het ijs, maar ook in de digitale wereld records te verbreken. Want wie weet, misschien maakt ze wel een kans op het behalen van het record van de meest gelikete foto.

En terwijl de competitie op de schaatsbaan nog moet beginnen, gaat de roddelcarrousel over haar privéleven alvast in volle vaart. Jutta, die blijkbaar binnenkort een aanzoek kan verwachten, lijkt voorlopig de focus te behouden op haar sportieve aspiraties. Maar één ding is zeker: haar fans krijgen niet alleen op het ijs spektakel te zien. Jutta weet immers als geen ander hoe ze haar publiek moet bespelen, op het ijs en daarbuiten. En wij? Wij zitten op de eerste rij, klaar voor alle aankomende actie en – uiteraard – de onvermijdelijke glimp van glitter en glamour.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mooie meid en d’r achterwerk mag gezien worden👍