André Hazes klapt uit de school dit is waarom hij geen contact meer heeft met Rachel

In de wereld van André Hazes is de sfeer al een tijdje op zijn zachtst gezegd ‘gespannen’ met zijn moeder Rachel. Maar wat is nu echt de vonk die de bom deed barsten? De roddels spreken voor zich: Yvonne Coldeweijer beweerde ooit dat Rachel gevoelige post van André aan zijn ex Sarah van Soelen in de openbaarheid bracht, maar die uitspraak kwam haar duur te staan. Rachel zegt daarover: “Dat is allemaal onzin”.

Wat Rachel wel verklapt? “De briefkwestie is niet het echte issue tussen mij en mijn zoon. Er speelde iets anders, iets eerder”, zei haar raadsman toen.

Deze mysterieuze uitspraak doet de wenkbrauwen fronsen. Wat is dat “iets” dan? André liet tijdens een gesprek met Humberto Tan weten dat hij de banden met Rachel heeft doorgesneden. Zou Rachel toch een stiekeme actie op haar geweten hebben?

André lijkt geen blad voor de mond te nemen en neemt deze familiestrijd mee naar zijn opkomende nieuwe docusoap op Videoland. Frank Dane van Radio 538 vroeg hem: “Krijgen we een beetje sappige details te zien in de nieuwe reeks?”

André liet doorschemeren: “Er zullen wat zaken aan bod komen. Het wordt wel minder intens dan de vorige serie. Over Monique? Uiteraard. En over andere persoonlijke zaken.”

Opvallend genoeg komt Rachel ook in beeld in de nieuwe reeks. “Er zijn wat meningsverschillen en spanningen tussen mij en mijn moeder, dat weten mensen. Dat is ook gefilmd.”

De journalist reageerde verrast: “Dus we krijgen die drama met je moeder te zien?”

André knikte: “Ja, behoorlijk.”

Over zijn nieuwe nummer, ‘Geen Genade’, zei André: “Het is voor iedereen. Soms moet je mensen loslaten… Maar daar wil ik het bij laten.”

Er is meer aan de hand, volgens André. “Ik had vroeger een schrijfteam dat me in de pers zwart maakte. Ik zal dat toelichten.”

Volgens de zanger heeft hij het recht om zelf te beslissen met wie hij samenwerkt: “Dat lijkt me wel duidelijk.”

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zwart gemaakt worden, door zijn schrijf team.
Hij heeft hun zelf de laan uit gestuurt, zonder tekst of uitleg omdat hij dacht dat hij beter kon.
Hij durfde het nog niet eens persoonlijk te vertellen, de schijtbroek.
En dan die familie sores er nog bij, die niemand nog interesseert.
Hij snapt nog steeds niet dat het einde oefening is met hem.

Die knul heeft echt al de hersenen die hij nog over had compleet weg gesnoven, die lult een eind in de ruimte om in de belangstelling te blijven, want met al die zogenaamde reisjes van hem en geen inkomen, ja het raakt een keer op toch??

Het zal bijna op zijn ja , de ongelooflijke leugenaar 🤥