Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Frans Duijts met spoed naar het ziekenhuis


frans

Dat Frans Duijts bulkt van het geld weten we inmiddels. Frans was namelijk niet te beroerd om een sportwagen te kopen van 285.000 euro en daarmee te patsen. Maar zodra Frans een energierekening kreeg van 2000 euro per maand voor zijn immense villa van 1800 vierkante meter door de hoge gasprijs was meneertje alles behalve blij.

Maar zelfs al het geld van Frans kon niet voorkomen dat hij flink ziek werd. Frans laat op zijn Instagram account weten dat hij naar het ziekenhuis is gegaan voor flinke oorpijn. Hij had er zoveel last van dat hij niet meer kon wachten tot na het weekend. Frans was niet helemaal zeker wat de oorpijn veroorzaakte, maar dacht zelf aan een ontsteking.

De dokter liet weten dat het inderdaad een fikse oorontsteking is. Frans kreeg dan ook een hoop medicijnen mee zo liet hij zelf zien op de onderstaande foto. Er zit oorspray, pijnstillers en antibiotica tussen. Alleen het vierde doosje met pillen blijft een mysterie. Maar wellicht weet jij wat het kan zijn. Laat het in de reacties weten.

Hieronder de foto van Frans met zijn medicijnen.

frans-2

STEUN ONS!

Klik op de groene knop om ons te steunen en je kleine bijdrage van 2,50 euro per week te voldoen en we zullen je uitgebreid bedanken en onze toekomstplannen voor een exclusieve besloten Whatsapp roddelgroep waar jij dan toegang tot krijgt en waar je lekker met andere roddelaars die ons steunen kan kletsen en een exclusieve podcast komen dan een stuk dichterbij!

[maxbutton id=”1″]

Heb je vragen mail ons dan op info@utopianieuws.nl

Met een knipoog en veel dank,

Loes Smoezenpoes

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Daar had hij gewoon voor naar de huisartsenpost kunnen gaan, oorontsteking wow een bijna-doodervaring. Hij wordt steeds beter in opscheppen en overdrijven.

Maagbeschermer. Ivm z’n banaan mag je niet alle medicatie slikken. Dat heb ik ook.

Het vierde doosje kan een maagzuurremmer zijn omdat ie niets gewend is.

Ik heb nu ook een middenoor ontsteking sjonge jonge jonge wat een nieuws 😤Is effe pijnlijk maar gaat weer over waar zeurt die Frans toch om de aandacht zoeker🤬

Vervelend Nellie voor jou, beterschap .🤒

Danke Chrisje 😀 doet alleen maar pijn 😉

Beterschap Nellie, ik hoop dat je er snel weer vanaf bent. 💐

Pijn is nooit leuk. Beterschap. 💐

Sterkte Nellie, ja doet ff zeer, maar je gaat er niet dood aan. Heb dit al zo vaak in mijn leven gehad en surprise we leven nog steeds.

Aansteller, ga je maar lekker volvreten en volzuipen vetklep, goeie troost voor je pijntje.🙈😛
Zo dramatisch doen over zoiets kleins, wat we allemaal weleens hebben gehad.
Gauw weer de patser uithangen, daar ben je goed in.🥴😂🤮