Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bloedmooie tienerfoto’s Hélène Hendriks lekken uit


Helene Hendriks

Bij het glinsterende Televizier Gala van afgelopen donderdag was Hélène Hendriks de ster van de avond, toen ze de ‘Televizier Ring Presentator’ award in ontvangst nam. Maar na dit grandioze evenement wist een serie opmerkelijke kiekjes van de charmante presentatrice de aandacht te stelen.

De scherpe ogen van Vandaag Inside plaatsten op hun Instagram-pagina foto’s die uit het jaarboek van Hendriks zouden komen. De onthulde foto’s zetten de sociale media in vuur en vlam, waarbij fans niet konden wachten om hun bewondering en humoristische commentaar met Hélène te delen.

Reacties zoals “Wat een prachtige dame, zelfs in een post nl-zak zou je er nog geweldig uitzien, Hélène”, “De jongens zullen wel in de wolken zijn na het zien van deze foto’s” en “Hélène Hendriks, als je dit ziet, zie ik je later bij het fietsenhok?”, zijn slechts een voorproefje van de vele opmerkingen die volgden.

Hieronder de foto’s:

STEUN ONS!

Klik op de groene knop om ons te steunen en je kleine bijdrage van 2,50 euro per week te voldoen en we zullen je uitgebreid bedanken en onze toekomstplannen voor een exclusieve besloten Whatsapp roddelgroep waar jij dan toegang tot krijgt en waar je lekker met andere roddelaars die ons steunen kan kletsen en een exclusieve podcast komen dan een stuk dichterbij!

[maxbutton id=”1″]

Heb je vragen mail ons dan op info@utopianieuws.nl

Met een knipoog en veel dank,

Benny Paparazzo

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zoals ze nog steeds is, zij is zo puur & echt en een vrolijke levensgenieter!🍀
Zo zijn er maar weinig qua BN’ers & pop in het gewend leven.
Heerlijk als iemand zo zichzelf is & durft te zijn.😁💔🍀

Niet alleen de tienerfoto’s zijn bloedmooi.
Ik vind ze nog steeds mooi. 😜