Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sarah van Soelen valt Monique Westenberg aan


sarah-monique

Sarah van Soelen lijkt een smeuïge roast op het vuur te leggen met betrekking tot de culinaire vaardigheden van Monique Westenberg. Via een TikTok-video over koken schijnt ze een schaduw te werpen op Monique, de partner van André Hazes, door spottend op te merken: ,,Zo krijgt je vent eindelijk eens iets lekkers te eten”.

De video toont Sarah die vol trots één van haar geliefde maaltijden bereidt. Met een vleugje mysterie deelt ze: ,,Ik ga vandaag butter chicken maken. Jullie treffen het, want mijn grootouders smachten hiernaar. Dus dat is wat we gaan doen.”

Maar voor ze aan de slag gaat, kan Sarah het niet laten om nog een kleine steek onder water te geven richting Monique: ,,En de vrouwen die mij stiekem tóch bekijken en volgen: misschien kan je dit namaken en krijgt je vent eindelijk iets lekkers te eten.”

De TikTok-community reageerde snel en speculeerde dat Sarah’s commentaar naar Monique was gericht. Opmerkingen zoals: ,,André zal morgen wel butter chicken hebben” en ,,Nu hebben we allemaal door wie er niet goed in de keuken is”, vulden de commentaarsectie.

In eerste instantie ontkende Sarah dat haar opmerking over Monique ging, bewerend: ,,O ik zeg geen namen? Het is een algemene opmerking. Er zijn genoeg jaloerse dames die gluren en kritiek hebben.” Echter, ze voegde er later toe: ,,Maar het zou kunnen ja.”

Een juicekanaal bestempelde Sarah’s acties als ‘jammerlijk’. Ze merkten op: ,,Erg jammer dat dit haar stijl is. Het helpt haar imago van ‘homewrecker’ niet echt. En eerst ontkennen dat het over Monique ging om het vervolgens stiekem te bevestigen? Zo jammer.”

Sarah’s scherpe opmerkingen naar Monique zijn geen nieuw fenomeen. Ze gaf eerder in een interview toe: ,,Ik vind Monique een bron van amusement, en een beetje zielig.”

Sarah deelde zelfs wat intieme details over de relatie tussen André en Monique, suggererend dat het paar een open relatie heeft. Ze voegde eraan toe: ,,Het is niet echt ‘serieus’ tussen hen. Volgens haar heeft Monique André groen licht gegeven om met andere vrouwen om te gaan. Toen hij haar over mij vertelde, reageerde ze met: ‘Je kunt doen wat je wilt, zolang je maar bij mij blijft’. Klinkt nogal droevig, toch?”

Owja en let vooral in het filmpje ook even op hoe Sarah rauwe kipfilet snijdt en vasthoudt en daarna lekker met haar ongewassen handen door haar haar gaat.

Hieronder het filmpje:

@sarahvansoelen Butter chicken maken met Saar! EETSMIKKELS!! 🫶🏼#butterchicken ♬ origineel geluid – Sarah van Soelen
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sarah misschien heb je het nog steeds niet gesnapt maar hij moet je gewoon niet .Of er nu wel of geen Monique bestaat .Hij moet je gewoon niet

Een kleuterklas is er niks bij. Laat elkaar gewoon met rust en ga eindelijk eens leven buiten de schijnwerpers.

Monique, hoeft zich echt niet aangesproken te voelen hoor! Sarah heeft het nl. over JE VENT en er is toch niemand die wil beweren dat André een VENT is

Heb je die engnek ook weer met d’ r kiloknaller aan dierenleed. 🤮

Kan die griet haar lippen niet dusdanig laten opspuiten dat ze niet meer kan praten? Wat een zielig geval is dit, geen wonder dat Roggel haar zo graag mag.

Zielig mormel die opblaaspop. Accepteer nou eens dat je ex je niet meer moet & uitkotst.🙄😜🤮

Dit is toch echt lachen! Sarah heeft het in haar filmpje over o.a. “VROUWEN (= meervoud) die stiekem kijken……………….”. Vervolgens bedenkt één of andere simpele ziel dat dit dan wel eens op ene Monique zou kunnen slaan en wat gebeurt er? Juist, Een paar wel heel zielige Monique aanhangers vinden het zo nodig wat hatelijkheden en vunzige opmerking richting Sarah te plaatsen. Hoe laag bij de grond kan je bezig zijn.

Misschien nog een keer opnieuw lezen .

Hoef ik niet te doen, Elly.. Sarah plaats een algemene opmerking die voor iedereen bestemd kan zijn. Voor jou, voor mij, voor je buurvrouw, voor je tante en ook voor ene Monique. Niemand hoeft zich dus aangesproken te voelen, want het is gewoon begrijpen wat er geschreven staat.

Sarah-fan praat altijd alles recht wat krom is. Je verering van je idool is bijna ziekelijk.

Suusje, kan je mij dan even uitleggen wat ik probeer recht te praten wat in jouw ogen krom is? Ben zo benieuwd wat je gaat bedenken!

Er staat toch duidelijk op de vraag of het over Monique gaat zou kunnen .En Monique fans hier .Dat is wel heel grappig geformuleerd beide dames zijn heel erg hetzelfde en azen op dezelfde persoon .En over die persoon zullen we het nu maar niet hebben .Die heeft dat te graag.

Suus/Elly, Als je een vrouw die op een leuke manier op haar Instagram een gerecht aan het bereiden is – en die je niet of nauwelijks kent – uitscheldt voor zielig mormel, opblaaspop, je ex hoeft je niet meer, iedereen kotst je uit etc. geef je er blijk van weinig fatsoen te hebben.
Daar komt bovendien nog eens bij dat je nog steeds niet begrijpt, dat, als iemand het over VROUWEN heeft dat dit elke vrouw van de hele wereld kan betreffen, dus ook die “schattige” Monique van jou. Dus ook dit is een bedenkelijk niveau.

Wat jij wilt hoor Levi .

Ze is toch ook gewoon geweldig die Sarah..al die vrouwen die naar haar kijken. Het is dan ook een echt rolmodel. In ieder geval heeft ze haar paar minuten van aandacht weer gekregen.

Wat en vieze jaloerse wraakzuchtige ex en walgelijk wijf!!!🙄😬
Laat je opnemen bitch..je blijft maar hangen in haat.
Walgelijk ook dat Andre van haar Mo niet mocht zien bij overdracht zoontje. En hij daar niet meer aan de deur mocht komen.
Ze is net zo narcistisch en gewetenloos als haar vriendin Rochel.🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Jenny, volgens mij schrijf jij dit uit de jou zo vertrouwde kliniek in Halsteren waar je al geruime tijd – overigens zonder enige kans op succes – behandeld wordt.

Ik had al mijn bedenkingen bij haar , nu snap ik die maffe en asociale uitspraken van haar.
Dat mens is niet te behandelen.😉

Typisch de reactie van een simpele kamergenoot van onze Jenny.

Ik ben alles maar niet simpel Donna.
Ik had het over Jenny, je hebt het niet goed gelezen en begrepen.

Chrisje, je hebt volkomen gelijk. Ik heb niet goed opgelet en neem mijn woorden terug. Sorry!

Laatst bewerkt op 10 maanden geleden door Donna

👍😉