Het laatste showbizz nieuws

Linda de Mol, Shownieuws

Linda de Mol zwanger van vieze Jeroentje?


Linda de Mol

De nieuwste uitgave van Linda de Mol’s tijdschrift is er en zoals gewoonlijk deelt ze voor de camera van de LINDA. enkele inzichten deze keer met Roxeanne Hazes aan haar zijde. Het thema? De overdreven kritiek die iedereen vandaag de dag lijkt te uiten.

Linda de Mol voert campagne voor een beetje meer mildheid in onze beoordelingen van anderen. Ze licht toe: “‘Het is ook nooit goed.’ Dat is wat het nieuwe nummer wil overbrengen. Er is altijd wel iets, maar dat kritische gedoe moet nu eens stoppen.”

En ja, het gaat ook over hoe mensen opmerkingen maken over hoe iemand eruit ziet. Linda de Mol, die al jaren in de schijnwerpers staat, deelt: “Als ik mezelf zie, denk ik persoonlijk dat ik er best goed uitzie. Maar er zullen altijd mensen zijn die een andere mening hebben, of die vonden dat ik vorige week een betere outfit droeg. Tja, dat is hun mening.”

Opmerkingen over haar figuur zijn Linda ook niet vreemd. “Ik ben 59, en toch vragen mensen nog wel eens als ik losse kleding draag: ‘Is ze zwanger?’ Serieus?”

Roxeanne reageert vol ongeloof: “Dat meen je niet?”

Echter, met de jaren heeft Linda geleerd er boven te staan. Sterker nog, ze omarmt elk deel van zichzelf. “Ik noem mijn buik liefkozend mijn ciabatta.”

Over wat ze het meest waardeert aan zichzelf? “Mijn glimlach. En mijn sleutelbeenderen zijn eigenlijk best mooi.”

En wat betreft cosmetische aanpassingen in de toekomst? Ze laat het in het midden, maar wat wel duidelijk is, is dat ze vrede heeft met zichzelf.

Linda reflecteert: “Vroeger dacht ik dat ik altijd make-up moest dragen voordat ik de deur uitging. Ik voelde dat ik op z’n minst wat mascara moest opdoen, uit angst voor wat mensen zouden denken. Maar die gedachtegang verandert nu. Ik zie de waarde in van gewoon jezelf zijn en die authenticiteit te omarmen.”

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

🤣🤣🤣 Zie je het voor je..ze is al 50+🤣🤣🤣🤣 zeker een Italiaanse arts ingevlogen 🤣🤣🤣🤣

Zo sneu om dit soort onzin te plaatsen. Echt ik gruwel ervan. Ik vind utopia nieuws best wel leuk maar graag geen hazes meer daar is iedereen meer dan zat van. Zet um op met ander nieuws.

Dit artikel gaat niet over Hazes maar over Linda de Mol. Maar je hebt gelijk wat de familie Hazes betreft.