Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Joran van der Sloot bekent dat hij Natalee Holloway heeft vermoord


Na jaren van mysterie rondom de verdwijning van Natalee Holloway heeft Joran van der Sloot, nu in de VS eindelijk zijn rol toegegeven. “Ja, ik was verantwoordelijk voor haar dood op het strand van Aruba in 2005,” onthulde hij tijdens een dramatische rechtbankzitting in Alabama, USA. Deze bekentenis werd uitgelicht in een recent artikel van De Telegraaf.

Terwijl het drama zich ontvouwde in de rechtszaal, waren niet alleen Van der Sloot, maar ook de rouwende familie van Holloway aanwezig om te horen wat er daadwerkelijk was gebeurd.

De FBI, die Joran’s bekentenis in detail heeft geanalyseerd, beschouwt zijn recente verklaring als geloofwaardig. De positieve resultaten van een recente leugendetector test die Joran onderging versterkten dit geloof in zijn oprechtheid. Dit lijkt een keerpunt in het onderzoek, aangezien zijn woorden door de opsporingsinstanties als waarachtig worden beschouwd.

Het langverwachte antwoord van Van der Sloot brengt een zekere afsluiting voor de aanklagers in de VS, die nu kunnen stellen dat het raadsel rond Natalee Holloway’s vermissing is opgelost.

Het laatste gerucht uit de wandelgangen suggereert dat, in ruil voor zijn bekentenis en erkenning van zijn pogingen tot afpersing van Holloway’s nabestaanden Joran in aanmerking zou kunnen komen voor een verminderde gevangenisstraf. Bronnen dichtbij de zaak suggereren dat dit wel eens een straf van twintig jaar zou kunnen zijn, als het aan de aanklager in Alabama ligt.

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Je moet wel gek zijn als je die manipulerende, berekenende, egoïst gelooft. Test of niet die is zo geslepen die belazert je waar je bij staat en die testen zijn ook niet altijd waterproof.

Wat is het toch een vieze schoft en monster.
Om de familie van Natalie Holloway, zo lang in onzekerheid te laten, met wat er met haar gebeurd is.
Die moeder is er helemaal aan onder door gegaan.
En dan die vrouw in Peru nog, waar hij al jaren voor zit.
Nooit meer los laten, ik gun hem zelfs de doodstraf, de psychopaat.

Wat een vieze leugenaar, alles voor de straf vermindering. Nooit meer vrijlaten en gedwongen laten werken in de meest erbarmelijke omstandigheden.
Chrisje en Simon ik ben het voor 100 % met jullie eens.

Joran van der Sloit

Het zoveelste verhaal dat hij uit zijn duim heeft gezogen.
Hij zal inderdaad nooit meer levend de bajes verlaten. Als hij al sowieso tot 2045 in Lima moet zitten en dan nog 20 jaar in the USA (op de manier hoe hij de afgelopen jaren achteruit is gegaan) zal het recht inderdaad zegevieren.

Volgens mij mag hij de 20 jaar van de VS tegelijk met de straf in Peru uitzitten. Dus 2045 komt hij vrij. En hoeft hij helaas niet meer in de VS te zitten. Van mij had hij die 20 jaar nog apart mogen uitzitten.

Ik geloof er werkelijk geen bal van van wat Joran zegt. Het enige wat ik geloof is dat Natalee niet meer leeft.

Laatst bewerkt op 11 maanden geleden door Yvon

Welke gek trapt nog in zijn leugens,?????
Pas als er een lichaam is gevonden is er duidelijkheid. Die loser moet een rotschop hebben.

Laatst bewerkt op 11 maanden geleden door Suus

Ah, mensen hij heeft meisje toch vermoord, wat maakt uit welke versie van verhaal hij uitspookt.
Eigenlijk hij zou niet moeten vrij komen, want hij vermoordt iemand opnieuw.