Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Karin werkt 30 jaar voor Albert Heijn en krijgt dit schandalige kado


Albert-Heijn-Karin

Zit de waardering van Albert Heijn voor dertig jaar toewijding in twee gebakjes van nog geen drie euro?

Als we denken aan dertig jaar ergens werken beelden we ons vaak in dat er grootse feestelijkheden plaatsvinden vol erkenning en waardering. Bij Albert Heijn lijkt de realiteit voor medewerkster Karin echter anders te zijn geweest. Drie decennia in dienst en wat krijgt ze? De supermarktketen bejubelde haar mijlpaal met een welgemeende felicitatie, waarin ze schreven: “Feest! Vandaag werkt onze Karin alweer 30 jaar bij AH, gefeliciteerd! Wij zijn nog steeds heel blij met jou en hopen dat je nog vele jaren bij ons wil blijven werken. Karin, je bent een topper!” Maar het echte ‘cadeau’? Twee gebakjes uit de koeling, met een waarde van slechts 2,95 euro.

Is dit nu de manier om een trouwe werknemer te bedanken voor haar jarenlange inzet? Veel mensen denken van niet. Er klinkt dan ook een storm van verontwaardiging op sociale media. “Ik zou het niet eens aannemen, maar waarschijnlijk heeft ze ongemakkelijk nog bedankt voor de gebakjes ook…” zei een geschokte lezer. Terwijl een ander medelijden uitte en deelde: “Och, wat erg… Toen ik 30 jaar in dienst was kreeg ik niet eens een kaartje of een bakje koffie. Het kan dus nóg erger!” Het lijkt erop dat de waardering voor decennia van harde arbeid in sommige bedrijven aan het afnemen is.

Zou dit de nieuwe norm zijn voor bedrijfsjubilea? We kunnen alleen maar hopen dat Karin zich ondanks alles gewaardeerd voelt en weet dat haar inzet door velen wel degelijk op prijs wordt gesteld.

Albert-Heijn-Karin
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Schaam je AH! Had dan liever niets gegeven

Echt een grutter die op de kleintjes let 🤮
Wat een schandaal zeg.

Bij mijn vorige werkgever kreeg een collega bij 30 jaar dienstverband een dasspeld met een groene steen er in.
Toen hij hem liet taxeren gaf de juwelier er € 2,50 voor, omdat ie de sluiting wel aardig vond.
De steen was overigens een stukje bodem van een 7-up fles.

Schandalig dit !!!!!

Je kreeg bij ons bij 25 en 40 jaar eeen brotosalaris netto. Bij 40 jaar had ik een maand bruto en een foto in lijstje van bedrijf waar ik werkte. Geen goud klokkie..

Ik bedoel een maand bruro is netto

Ik kan mezelf voorstellen dat ze geschrokken was, want dat had ik echt niet aangepakt en als filiaalleider niet eens durven geven. Dan schaam je jezelf toch dood?

Tegenwoordig franchise banen bij Albert Heijn. Dus dit ligt aan de bedrijfsleider en niet aan het concern. Heb zelf voor AH gewerkt en wij werden een paar maal per jaar beloond met een pakket of kadobon