Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Geldoorlog escaleert: Connie Witteman gedwongen om fortuin te betalen aan ex


Connie-Witteman

De vete tussen Connie Witteman en haar ex Eugène van Dun houden de gemoederen nog steeds bezig. De glamourkoningin en haar voormalige vlam Eugène ooit partners in zowel de liefde als in onroerend goed bevinden zich in het centrum van een financiële krachtmeting.

Tijdens hun relatie waagden Connie en Eugène zich aan een vastgoedavontuur met de aankoop van vijftien Rotterdamse appartementen een investering die bijna 1,7 miljoen euro vertegenwoordigde. Maar zoals het vaak gaat in sprookjes die eindigen in de rechtszaal werd de verdeling van hun gezamenlijke bezit een heuse soap toen de liefde barstte. De marktwaarde van de appartementen was gestegen, en de ex-geliefden konden het niet eens worden over de verdeling van deze toegenomen rijkdom.

Het gevolg? Een juridisch steekspel waarbij Connie claimde dat Eugène haar nog geld verschuldigd was een bewering die haar ertoe aanzette beslag te leggen op zijn rekeningen. Eugène die dit niet over zijn kant liet gaan daagde haar voor de rechter en nu volgens weekblad Story moet Connie hem een smak geld betalen: 232.500 euro om precies te zijn.

De situatie wordt nog nijpender voor Connie want als ze niet betaalt: dan hangt haar een dagelijkse boete van 500 euro boven het hoofd die kan oplopen tot een kwart miljoen. Eugène zelf houdt de lippen stijf op elkaar, maar kan het niet laten zijn verbazing te uiten over het feit dat de zoon van Connie de uitspraak aan de pers heeft geleverd. “Connie wil immers altijd een zitting achter gesloten deuren,” merkt hij op, wat een tegenstrijdigheid lijkt met de openbaarmaking door haar zoon.

Eugène heeft in het verleden geen blad voor de mond genomen als het op Connie aankomt en haar eens bestempelend als een ‘slecht mens’. Hij beweert dat zij hem zonder pardon aan de kant zette en sindsdien bezig is zijn leven te ruïneren. “Eerst iemand op straat zetten en dan iemand zowel zakelijk als privé kapot maken”, zijn de bittere woorden die hij ooit aan Story toevertrouwde. En zo blijft de saga van Connie en Eugène een schouwspel dat zelfs de meest doorgewinterde soapfanaten doet duizelen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tja, het zal weer eens niet over geld gaan. 🤮

Ze zal het kunnen missen de ” glamourkoningin”.

Deze dame zal de bladeren die de storm heeft achtergelaten vandaag zelf niet hebben opgeruimd.

Karmaaaaaa😂