Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vader Max Verstappen woest op politicus om belastingheffing: ‘Mafketel’


Max-Verstappen

In de aanloop naar de naderende Tweede Kamerverkiezingen op 22 november, heeft de familie Verstappen flink wat stof doen opwaaien. Dit keer is het de vader van Max Verstappen die zich roert in het politieke debat specifiek over de nieuwe belastingplannen van de ChristenUnie. De partij heeft namelijk het idee geopperd dat Nederlanders die om financiële redenen buiten Nederland wonen, alsnog belasting zouden moeten afdragen. Een voorstel dat duidelijk in het verkeerde keelgat schiet bij de Verstappens.

De ‘Max Verstappen-heffing’

In een gesprek bij het programma Geld of Je Leven van de EO heeft Kamerlid Pieter Grinwis zijn visie gegeven. Deze ‘Max Verstappen-heffing’, zoals hij het zelf noemt, zou een exitbelasting zijn voor degenen die fiscaal gezien de landsgrenzen hebben verlaten. “Als je om fiscale redenen niet in Nederland woont mag je gaan bijdragen aan de Nederlandse staat,” verklaart Grinwis.

Belastingvrij leven in Monaco

De achtergrond van deze heffing ligt in het feit dat Max Verstappen, driemaal winnaar van de Formule 1, al enige tijd in het belastingvrije Monaco resideert. Daar geniet hij van zijn verdiensten zonder inkomstenbelasting te betalen, iets wat sommige Kamerleden met minder flamboyante carrières niet lijken te waarderen.

Jos Verstappen bekend om zijn ongefilterde uitlatingen heeft geen blad voor de mond genomen over de kwestie. “Wat een mafketel is dit”, plaatst hij als reactie op social media. Een directe en duidelijke boodschap aan het adres van Grinwis en zijn partij.

Hieronder de Tweet en boze reactie van Jos Verstappen.

verstappen
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dan kunnen we dus ook een bijdrage verwachten van Gorden uit Dubai ?
En het zou me niets verbazen dat er ook politici rondlopen die een bankrekening op de Kaaimaneilanden hebben.
Die vullen hun zakken door aandelen te hebben in de farmaceutische industrie en zorgverzekeraars.
Dat Max naar Monaco is gegaan zal best met de belasting te maken hebben, maar het ligt ook centraal voor zijn wedstrijden die hij over de hele globe moet rijden.

Ik ben het voor 100% met je eens.

Wat is dit voor een achterlijk gedoe van de Christen Unie.Straks willen ze nog dat iedere Nederlander die in het buitenland woont belasting in NL moet gaan betalen.Laten ze eerst maar eens naar andere zakkenvullers kijken,die op slinkse wijze in Nederland de belasting ontduiken

Echt iets weer voor Nederland, om geld binnen te schrapen, ook al woon je in het buitenland.
Het is hier rupsje nooit genoeg.

Diep treurig, ze willen op allerlei manieren geld binnen harken.

Laat ze eerst eens beginnen om de koning en koningin inkomstenbelasting te laten betalen,de tekorten zullen voor een heell groot deel weer aangevuld zijn.

Max Verstappen woont niet in Nederland, en daarom hoeft hij hier geen belasting te betalen. Goed dat Grinwis zich zo druk maakt over al die brievenbus firma’s in Amsterdam. Overigens wat Max betreft, zodra de F1 in Zandvoort is dan verdienen de Nederlandse ondernemers daar weer lekker aan. Hij zou juist blij moeten zijn met Max.

Lui zoals Max Verstappen zouden een aanslag van 1000% door de belasting opgelegd moeten krijgen. Terwijl gewone Nederlandse werkende mensen altijd het volle pond betalen over hun loon blijven dat soort buitengewoon rijke en vermogende kapitalisten buiten iedere fiscale verplichting. Rechtvaardigheid is ver te zoeken.

Wat een walgelijke kwallen die rijkelui.🤮 Zo zeiken over meer belasting.
Net als die Joling, of hij nou 11 of 12 miljoen overhoudt, wat maakt hem dat nou uit.🙄🤣
Hij krijgt het sowieso noot meer op in zijn leven! Net als Max.

Joling woont hier in Nederland dus is het heel normaal dat hij belasting afdraagt.

Max woont hier niet en vraagt ook niet om zorg of dergelijke. Groot gelijk van Jos om dit aan te kaarten.

Onze zoon woont en werkt in het buitenland waarom zou hij dan hier belasting moeten betalen. Het is te zot voor woorden zo’n redenering.