Het laatste showbizz nieuws

Linda de Mol, Shownieuws

Linda de Mol wankelt: Wat verbergt Jeroen Rietbergen nog meer?


Linda-de-Mol

In de wereld van glitter en glamour waar het leven vaak een open boek lijkt zijn er altijd pagina’s die de buitenwereld niet ziet. Linda de Mol en Jeroen Rietbergen blijven de gemoederen bezig houden. Laatst nog zei Anouk in een interview dat iedereen op de hoogte was wat Jeroen deed en dat het heel apart zou zijn als Linda dit niet wist. Dat lijkt allemaal heel onwaarschijnlijk. Maar goed Linda heeft haar Jeroentje een nieuwe kans gegeven. Alleen uit Telegraaf-journalist Jordi Versteegden zijn zorgen daarover. Is zij namelijk wel volledig op de hoogte wat hij allemaal heeft uitgevroten? Of wacht haar een onaangename verrassing in de rechtszaal net als dit het geval was voor de vriendin van Thijs Römer. “Ik hoop maar dat alle lijken nu uit de kast zijn en dat Jeroen álles heeft verteld,” uit Jordi in de podcast.

Maar wat gaat het proces precies onthullen over Jeroen? “We weten dat Jeroen en Ali B vervolgd gaan worden binnenkort. Als er dan verhalen naar buiten gaan komen die zij nog niet kennen, dan zorgt dat alleen maar voor meer verdriet natuurlijk,” stelt Jordi.

De affaire heeft het imago van The Voice gekraakt, maar de De Mols lijken bereid hem te vergeven. Noa Vahle de dochter van Linda, die in het tijdschrift van haar moeder recent een interview gaf gelooft in een tweede kans en is boos dat haar moeder zo door het slijk wordt gehaald.

Volgens Noa kan haar moeder er niks aan doen. Dat zou natuurlijk waar zijn als ze er niet van op de hoogte was. Maar vergis je niet, want een slachtoffer van Ali B had al aangekaart bij Linda en de hoofdredactrice van het blad Linda wat er met haar gebeurd was. Dus Linda was sowieso op de hoogte van wat voor vreselijke dingen er gebeurde bij The Voice en daarnaast heeft haar broer John de Mol zijn zwager vieze Jeroentje zelfs bij hem op kantoor geroepen na klachten van kandidaten over zijn grensoverschrijdende gedrag. John heeft hem toen de huid vol gescholden en het zou heel raar zijn als John zijn zusje daarover niet heeft ingelicht.

Maar Jan Uriot van Privé voelt mee met Noa. “Het is altijd heel vervelend, want hoe moet je reageren als familielid van een aangewaaide stiefvader?” Hij ziet de complexiteit: Noa’s stilte roept vragen op, haar spreken roept kritiek op.

Jan besluit met een wijze noot: “Je kunt wel constateren dat je niet verantwoordelijk bent voor wat een ander familielid heeft uitgespookt.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties