Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Waanzin! Dit bedrag eist André Hazes als hij komt optreden op een feestje


Andre-Hazes-jr

Wie kan zich de laatste hit van André Hazes nog herinneren? Dan moeten we echt jaren terug en spreken we dan wel over een hit. André Hazes had succes met zijn single ‘Leef!’, maar daarna ging het al snel bergafwaarts met hem. Zijn liedjes die daarna kwamen evenaarde dat succes nooit meer.

Zijn agenda blijft dan ook leeg. De Ahoy krijgt hij niet uitverkocht zonder bijna alle kaarten gratis weg te geven en zijn nieuwe muziek raakt de fans niet zoals voorheen, omdat zij hem als volkszanger zien, een imago dat hij zelf lijkt te willen afschudden.

De relatie met Monique wordt door fans ook met scepsis bekeken. Voelen zij zich bedrogen door Hazes? André’s imago lijkt in een crisis te verkeren, waarbij zijn vraagprijs voor een optreden haaks staat op de realiteit van zijn huidige populariteit. De vraag blijft: is André Hazes nog steeds de ster waarvoor men bereid is te betalen, of is zijn glans aan het verliezen?

Wil je André Hazes op je bruiloft hebben dan moet er diep in de portemonnee gedoken worden; volgens zijn boekingskantoor kost het minstens 19.500 euro om hem te boeken. En dan krijg je André waarschijnlijk voor 20 minuutjes. Dit is natuurlijk een absurde prijs en André denkt zelf nog dat hij een grote ster is, maar dat is hij natuurlijk niet. Het draait bij André nog eens meer om zijn muziek waarom hij in de spotlights staat. Nee het is vooral de drama in zijn leven waarmee hij de voorpagina’s haalt.

Het is een trieste constatering, maar André verdient allang zijn geld niet meer met zingen en optreden. Nee, André zijn hoofdinkomsten zijn docu’s maken over zijn afdwalingen in het leven en hopen dat zijn zusje Roxeanne de bodemprocedure wint van hun moeder Rachel omtrent de erfenis van hun vader. Dan kan André daar op teren en dan hoeft hij geen docu’s meer te maken en Monique ten huwelijk vragen voor de bühne om kijkers te trekken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ten eerste:
Die gozer dus nooit boeken.

Ten tweede:
Hoop dat Roxeanne wint, en dat hij geen rooie cent krijgt uit de nalatenschap van Hazes sr. omdat daar geen DNA match in zit.
Rachel moest toch zo nodig naast de pot pi***sen tijdens haar relatie met H6 sr. ?

Nog in geen 19 duizend jaar, wat een geldverspilling voor dat knulletje wat alleen beroemd werd, omdat hij de liedjes van pappie zong.

Ik zou deze (zanger) nog niet voor niets willen horen.

Maar net wat je wilt natuurlijk een artist of een BNer op je feestje . Persoonlijk zou ik voor een BNer wat deze is geen 20.000euro overhebben Hij moet gewoon op braderieën en dat soort dingen zijn geld gaan verdienen .

19.500 voor een half uur optreden.
Nu niet , dan niet, en nooit niet.
Hij is uit gezongen, ik hoop niet dat Rox er in blijft trappen, het is alleen om die erfenis te doen. Het geld raakt op.
Het lijkt maar niet tot hem door te dringen, dat iedereen hem kots beu is.

“en nooit niet” 🧐
2 maal negatief = positief 🙃

Echt niet.🤪

Taalkundig goed opgemerkt IKKEM, maar ik snapte wel wat hij bedoelde

Chrisje is geen hij maar een zij. Weet je dat voor de volgende keer. 👍🏻

Zeker Yvon.
Ik heet Christel.
Iedereen noemt mij Chrisje.

Ik heb bij mijn geboorte de naam Yvonne gekregen. Maar mijn ouders riepen altijd al Yvon. Alleen mijn oma zei altijd Yvonne en dan ook met de nadruk op NE. Dus als iemand YvonNE zegt, dan gaan mijn nekharen al overeind staan. Ik heb al 46 jaar een hekel aan mijn volledige naam. Mijn ex die kwam er ooit via een officieel poststuk of document achter dat ik Yvonne heet. Toen waren we al een paar jaar samen. 😅

Als je bijna 20 DUIZEND euro wilt besteden aan deze oetlul spoor je zelf niet.
T€ring eej. How low can you go.

Schandalig wat deze door en door verpeste gozer durft te vragen voor zijn optreden..Voor dat bedrag moet een hardwerkend mens een half jaar heel hard werken.
Ik neem ook aan dat niemand hem boekt.voor dat geld een hoop geschreeuw aan te horen!
Want zingen kan hij niet

Bij mij mag hij optreden en dat nog wel in 3 keer😉… nu niet … dan niet … en nooit 🎼

Zou hij morgen hier op de hoek gratis optreden zou ik er de moeite niet voor doen om er heen te lopen . De kwal🤬

😅🤣😂😉

Ik kom wel optreden voor de helft van de prijs. Gelieve niet allemaal tegelijk te boeken. Doe maar 1 optreden per avond. 🤪