Het laatste showbizz nieuws

Linda de Mol, Shownieuws

Dochter Linda de Mol kletst onzin om Linda haar imago te redden


Noa-Vahle

Noa Vahle de dochter van Linda de Mol deelde onlangs haar ongezouten mening in het magazine LINDA. Haar moeder zo beweert Noa is ‘kapotgemaakt’ door de media na de schandalen rondom Jeroen Rietbergen bij The Voice of Holland. “Mensen riepen dat Linda niet meer op televisie kon!” zei Noa in het blad.

Maar is dit werkelijk zo? Telegraaf-journalist Jordi Versteegden en collega Rob Goossens plaatsen hier hun vraagtekens bij. Zij vinden dat Noa’s beweringen enigszins overdreven zijn. Volgens hen zijn er logische vragen gesteld over Linda’s kennis van de gebeurtenissen, wat niet gelijkstaat aan een verbod op televisieverschijningen. “Het is niet zo dat we met z’n allen zeggen van: Linda mag nooit meer op televisie. Dat is niet zo,” benadrukt Jordi.

Wilson Boldewijn ook van De Telegraaf vindt het daarnaast opmerkelijk dat Noa enkel reageert in het tijdschrift van haar moeder. Hij ziet dit als een mogelijk strategische zet om Linda in een positief daglicht te stellen. De vraag rijst of dit daadwerkelijk een eerlijke weergave is van Linda’s situatie.

Jordi suggereert zelfs dat Linda zou moeten overwegen te stoppen met ‘Ik Hou Van Holland’, gezien de discrepantie tussen haar publieke vrolijkheid en privéverdriet. Al met al vindt Jordi de uitspraken van Noa nogal bizar en ongefundeerd, wat wederom stof tot nadenken geeft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat kind begint helaas steeds meer op haar moeder te lijken en dus op de hele familie De Mol. Jammer ik dacht dit is een frisse leuke meid, maar helaas.

Noa is een frisse, leuke en intelligente vrouw die haar werk – zeker gezien haar leeftijd – op een professionele manier doet.
Dat zij het in het blad LINDA voor haar moeder – terecht of niet – opneemt, is toch niets meer dan logisch.?! Welk fatsoenlijk kind zou dit niet doen. Dit is natuurlijk wel heel iets anders dan die figuren die er zelfs niet voor terugdeinzen om hun moeder openlijk voor schut te zetten en er ook geen moeite mee hebben hun moeder voor het gerecht te slepen voor zaken die onderling geregeld kunnen worden.

Triest is dat Linda gebruik maakt van haar “fatsoenlijk kind” om eigen imago te reden.

Stuk maar eens goed lezen en je dan afvragen in hoeverre zij met haar eigen imago bezig is

Met het eerste stuk eens .Het tweede deel en dan vooral dat onderling regelen ligt wat gecompliceerder m.i

Elly, dat is inderdaad wat ingewikkelder, maar voor zover mij bekend heeft Rachel nooit geweigerd om via daartoe gerechtigden inzage te verschaffen in de papieren, maar kon zij niet akkoord gaan met het afstaan van alle bescheiden. Lijkt mij niet meer dan logisch.

🤣🤣🤣Wat een geblabla🤣🤣 🤣

Gelul volgens mij had je het over familierelaties en het niet afvallen van .Daar kan heel die hazesclan nog wat van leren Rachel in het bijzonder

Elly, je wilt het hebben over het afvallen van familie?
Volgens Yvonne Coldeweijer heeft ene Monique, behorende tot de Hazesclan, 40 tot 50 maal informatie gelekt over André Hazes, dus gewoon keer op keer een mes in de rug gestoken. Lekker bezig hè!
En voor jouw informatie: doorgaans praat ik en ik lul niet

Wat je al pratend zegt kan dan nog wel gelul zijn
Ik hoef er niet een te verdedigen van die clan hoor zijn allemaal hetzelfde

Over wie gaat het nou? Over de fam. de Mol of over de fam. Hazes? Eerst heb je het over Noa en Linda. En dan reageert Elly op jou en jij op Elly en dan gaat het ineens over Rachel. Ik snap het even niet meer. 🤔🤔🤔

Het gaat over het principe of je wel of niet je moeder/familie afvalt .Ik snap wel dat een dochter of goede moeder dat niet doet .Ibrahim is waarschijnlijk jaloers op dit gegeven bij de fam. Mol .Heeft niet helemaal door dat bij de door hem bijgehaalde Hazesclan er in beginsel er maar een daar schuldig is aan het starten met modder gooien en daarmee die deur al dichtgegooid heeft
Soit

Hij is helemaal geobsedeerd van Rachel van Galen & de Hazeskliek. Overal haalt hij haar erbij. Is ws weer zo’n fake-naam van Rachel.😜😜😜

Hoezo afstaan??? Originelen kan ze zelf gewoon houden. Enige wat ze hoeft te doen is een kopie afgeven .
Die achterbakse kenau weet dat ze geen poot heeft om op te staan& houdt vanalles achter. Je eigen kids bestelen, ze is van de ratten besnuffeld.
Karma volgt wel.😝😉

Ibrahim alias Roggel moet altijd weer Hazes erbij halen!🤮
Hou je eens bij het onderwerp joh minkukel.

De familie de Mol hoeft slechts de helft van hun kapitaal en vermogen te gebruiken, zodat de gewone werkende mensen geen financiële zorgen meer hebben. Maar Ma de Mol en dochter doen liever aan liefdadigheid zodat hun imago weer een beetje wordt opgekrikt.

Inderdaad Michel, de helft van zijn vermogen verdelen. Krijgt iedereen een tientje of 4 en dan zijn onze financiële problemen direct opgelost!
Jouw commentaar was zeker als grap bedoeld!