Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Grote zorgen om Willeke Alberti, het gaat echt niet goed


Willeke-Alberti

Een diepe tragedie trof de geliefde zangeres Willeke Alberti. Het recente overlijden van haar dochter Daniëlle van ’t Schip laat een gapend gat van verdriet achter. Dit tragische verlies baart haar naasten, waaronder haar zoon Johnny de Mol ernstige zorgen.

Johnny die diep bezorgd over zijn moeder is uitte zijn gevoelens bij RTL Boulevard. “Dit is iets wat je als ouder nooit zou moeten meemaken,” vertelt hij, verwijzend naar het onnatuurlijke van het overleven van je eigen kind. “We houden Willeke nu extra goed in de gaten,” voegt hij toe wijzend op de zware last die zijn moeder nu draagt.

Ook de trouwe aanhang van Willeke laat van zich horen. Haar fanpagina op Facebook is overspoeld met berichten vol medeleven en steun. Fans sturen woorden van kracht en wensen haar veel sterkte toe. “Het verliezen van een kind is het ergste dat je kan overkomen,” merkt een fan op.

In haar laatste momenten had Daniëlle nog een speciale wens voor haar familie: “Verspreid licht en liefde op jullie eigen manier.” Ze moedigde vooral haar moeder aan om door te gaan met optreden iets wat Willeke altijd veel vreugde en troost heeft gebracht. “Dat podium is haar redding, haar therapie,” legt Johnny uit. “Muziek en optreden geven haar de kracht om door deze moeilijke tijd heen te komen.”

Slechts drie dagen voor Daniëlle’s overlijden liet Willeke haar betoverende stem nog horen in het programma DNA Singers waar ze samen met haar achterneef Kelsey optrad. Het nummer ‘Niemand Weet Waarom’, gezongen door Willeke, ontroerde vele kijkers diep. In deze donkere periode zoekt Willeke troost in haar muziek, gedreven door de laatste wensen van haar dierbare dochter.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vreselijk voor Willeke, je kind verliezen is voor een moeder het ergste wat er is.
Ik spreek uit ervaring, hier kom je nooit niet meer overheen.
De scherpe randjes zullen er mettertijd wat af gaan, maar je kind speelt voortdurend door je hoofd.
Mensen zeggen je moet het nog een plaatsje geven , maar dat kun je als moeder niet, en de tranen die blijven komen, en soms ook boosheid.
Ik wens Willeke en familie veel sterkte en kracht toe, in deze moeilijke tijd.😢🙏❤️

Maar ook veel sterkte voor jou.

Bedankt Simon.

Lieve Chrisje, jij en jou man ook heel veel sterkte. Jou man zal zijn kind ook wel ontzettend missen. Ben er voor elkaar en deel de mooie herinneringen aan jullie kind. ❤️

Bedankt Yvon.
Natuurlijk zijn mijn man en dochter, net zo verdrietig als ik, we hebben veel steun aan elkaar gelukkig.
Maar een moeder – kind relatie is erg sterk, het is net of er een ledemaat geamputeerd is.
We hebben gelukkig mooie herinneringen van haar , die proberen wij ook te koesteren.

Sorry, ik was je dochter vergeten. Maar je wist wat ik bedoelde.
Wat je schrijft over het gevoel van een amputatie herken ik van het overlijden van mijn moeder. Niemand snapte wat ik daarmee bedoelde, dus ik dacht dat ik gek was. Dus benoemde toen maar dat de navelstreng nu echt doorgesneden was. Maar voor mij voelde het echt alsof een stukje van mezelf was gestorven.

Inderdaad Yvon zo voelt het , je bent niet meer compleet.😥

Chrisje dit verlies lijkt me echt ondraaglijk. Niemand kan je zeggen hoe je hiermee om moet gaan. Het is erg zwaar 🥲
Heel veel sterkte en kracht voor jou en je gezin ❤️🌷

Bedankt Nellie.

Willeke Alberti heeft nogal wat meegemaakt in haar leven; het overlijden van haar dochter Daniëlle is het absolute dieptepunt en zal grote impact hebben op het verdere leven van deze sympathieke zangeres. Hopelijk vind ze enige troost in het zingen voor en bij haar fans.