Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Schokkende wending: Wendy van Hout is toch wel zwanger van Peter Gillis


peter-wendy

Het lijkt erop dat Peter Gillis en Wendy van Hout opnieuw het gesprek van de dag zijn. De flamboyante vakantieparkkoning bekend van zijn avonturen in “Massa is Kassa”, heeft nu al een tijdje zijn hart verloren aan Wendy na zijn breuk met Nicol Kremers. En nu gonst het opnieuw van de geruchten dat Wendy zwanger zou zijn na een uitgelekte foto.

Het is geen geheim dat Peter met zijn indrukwekkende fortuin altijd huiverig is geweest voor trouwen en kinderen krijgen met zijn ex Nicol. Angst voor een aanslag op zijn vermogen speelde daarbij een grote rol. Maar Wendy lijkt een speciale plek in zijn hart te hebben veroverd, ondanks zijn eerdere terughoudendheid.

De laatste tijd wordt er in showbizzkringen druk gespeculeerd over een mogelijke huwelijk tussen Peter en Wendy. Wendy zelf staat te springen om in het huwelijksbootje te stappen en zelfs Peter, normaal zo behoedzaam lijkt niet onwelwillend. Met Peter’s drie kinderen en Wendy’s vijf uit eerdere relaties, vormen ze al een groot samengesteld gezin. Toch lijkt er ruimte te zijn voor gezinsuitbreiding.

Vorige week wakkerde Peter de geruchtenmolen aan met wat dubbelzinnige uitspraken over ‘raak schieten’ en ‘dagelijks oefenen’ en in de serie had Wendy een nepbuik om gedaan en de suggestie gewekt dat ze zwnager zou zijn, maar dit bleek dus nep. Maar nu doet een recente foto van Wendy op social media de gemoederen flink oplaaien. Een fan merkte op: โ€œMooi hoor zo zie je dat je ook prachtig kan zijn ook al ben je zwanger!โ€

Is er toch een kleine Gillis op komst? Zal Peter zich over zijn vrees voor vermogensverlies heenzetten voor zijn nieuwe liefde? Hoe dan ook, het lijkt erop dat de liefdesavonturen van Peter en Wendy voorlopig nog wel het onderwerp van gesprek blijven.

Hieronder de foto waar het om gaat:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eerst zien en dan geloven, of dat er een kleine ๐Ÿ– geboren word.

Kijken idd wat voor gedrocht eruit komt.๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ฝ๐Ÿ˜ณ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜†

Het kan van de behanger zijn, of van een Franse zanger zijn, of iemand uit Den Haag๐ŸŽถ

Sjonge jonge Wendy is veel maar NIET zwanger ( volgens mij)

๐Ÿ™€ Ohh ik dacht net als velen dat ze een fake relatie hadden ๐Ÿ™€
Moet je toch niet aan denken een kind maken met zo’n dikke pad.๐Ÿ˜๐Ÿคฃ

Gilles maakte die opmerkingen over elke dag de liefde bedrijven ook al toen hij nog met Nicol was. Dus dat is niets nieuws. Hij doet net of hij elke dag s*ks heeft. En het liefst meerdere keren per dag. Als dat zo is, geloof ik niet dat Wendy zwanger is, want elke dag (meerdere keren) klaar komen is heel slecht voor het zaad. (Ik weet dat omdat ik zo’n traject hebt gehad in het ziekenhuis.) En Wendy heeft al 5 of 6 kinderen gedragen, ik weet niet. Maar mijn moeder had na 4 kinderen echt geen super strakke buik meer. En dan lijkt het als je zoiets straks aandoet dat je zwanger bent.
Maar we gaan het zien wat voor ๐Ÿ– biggetje ze over 9 maanden misschien wel gaat baren.

Let maar op helemaal niets, die is gewoon dik aan het worden van al dat vreten wat die twee doen.

Ik geloof er ook niets van dat ze zwanger is. Hoogstens van een dikke drol zou mijn moeder gezegd hebben. ๐Ÿ˜…

Dat geval is niet zwanger, die wordt gewoon vet, omdat ze net als die vetzak als in haar muil propt, Die eet dus gewoon te veel.

Is het niet platonisch en nep tussen hun dan???๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ˆ
Bah bah bah je zou maar met zo’n man mรณeten gaan.๐Ÿ˜œ๐Ÿ™€๐Ÿคฃ