Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dochter Linda de Mol flink te grazen genomen in Portugal


Noa Vahle de dochter van Linda de Mol zit momenteel in het zonnige Portugal en werd het onderwerp van een onverwachte wending tijdens haar liveverslag voor de voetbaltalkshow Vandaag Offside’ Iedereen had een zonovergoten reportage verwacht maar de kijkers zagen een geheel andere scène: Noa gehuld in een trui met lange mouwen stond in een sombere kantine met felle TL-verlichting. De reden? Een onverwacht muggendrama in Faro.

De locatiekeuze van Noa leek in eerste instantie onlogisch voor een streek die bekend staat om zijn vele zonuren per jaar. Maar haar keuze voor de grauwe kantine werd snel duidelijk toen ze uitlegde dat het buiten veel te gevaarlijk was. “Cameraman Joey en ik dachten een prima plekje buiten gevonden te hebben. Maar tot onze schrik bleek het muggenseizoen hier in volle gang. We zijn compleet lekgeprikt,” legde Noa uit.

Een uitgezonden filmpje liet een ongelukkige Vahle zien hevig zwaaiend om de zwerm muggen van zich af te slaan. De beelden van haar strijd tegen de bloeddorstige insecten werden snel een gespreksonderwerp.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja en..??? Had ze antimuggenspray moeten opsmeren. Eigen schuld!🙃
Velen zouden niks liever willen dan een reisje naar de zon.
Maar hebben daar geen geld voor of krijgen geen toestemming op werk.
Dus niet zeiken & ontzettend dankbaar zijn voor je luxe en vrije leventje.😉☘

Zo is het, die hele familie zit op vakantie altijd in Portugal, dus waarom is ze zo verbaasd.

Ik zou wel een weekje naar Portugal willen, even uit de kou wat de pijn in mijn lijf ook meteen minder maakt. Die muggen neem ik wel op de koop toe. Maar helaas kan ik het simpelweg niet betalen.

Lekker belangrijk.