Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eloise van Oranje onherkenbaar na metamorfose: ‘Ze lijkt op de Addams Family’


el

Eloise van Oranje deelde onlangs een reeks foto’s van haar avondje uit compleet met een nieuwe make-up look en outfit. Ze vroeg haar volgers om een mening en zoals gebruikelijk op social media hield niemand zich in. De reacties varieerden van licht kritisch tot ronduit brutaal.

“Een Halloween look buiten oktober?” vroeg een volger zich af, terwijl een ander toevoegde: “Voor een gravin vind ik het wat te gewaagd, maar hé, draag wat je wilt!” De kritiek escaleerde zelfs naar vergelijkingen met de iconische Addams Family, hoewel sommigen Eloise’s keuze verdedigden: “Ik vind het stoer en glamoureus, zolang je er maar niet mee naar de supermarkt gaat.”

Een supporter van Eloise sprong in de bres: “Waarom zoveel negativiteit? Ze ziet er geweldig uit!” Dit is niet de eerste keer dat Eloise in het middelpunt van online discussie staat. Onlangs promootte ze de Dag Eén methode voor gewichtsverlies, wat gemengde reacties opriep. “Jammer dat je dit promoot,” reageerde iemand, terwijl een ander bezorgd was over de onrealistische schoonheidsnormen die het zou kunnen promoten.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eloise is een hartstikke leuke meid waar niks mis mee is 🌸
Leuk toch om jezelf af en toe een metamorfose te geven👍

100% eens Nellie,
Als ik vanavond thuis kom en ze zit op de bank, jaag ik ze niet weg.
😜

Dan ga jij er langs zitten Kees en vraag je…wat schaft de pot zometeen?🤣🤣🤣

Weer eens een keer Chinees gehaald. 👌

Hé wat jammer Kees geen Haags hopje🤣

En zat ze op de bank toen je thuis kwam? 😜

Nee, helaas 😂

Dat vind ik jammer voor je. Wie weet zit er binnenkort een andere schone bij je op de bank. Die is misschien niet bekend, maar wel heel lief. Dat is toch het belangrijkste dat ze lief is.

Psies.

Wat let je Yvon , jij verdient wel een leuke man.😍

Idd walgelijk opgemaakt, door een mislukte gothic-visagiste. Zonde hoe je iemand totaal kan verpesten met overmatige make-up & er als een clown kan laten uitzien.