Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Catherine Keyl met spoed opgenomen in het ziekenhuis


Catherine_Keyl

Catherine Keyl beleeft momenteel donkere dagen door aanhoudende gezondheidsproblemen. Ze deelt met Story haar worsteling met helse pijnen die het haar onmogelijk maken om nog te lopen. Vier weken geleden begonnen de problemen met haar heup waardoor een bezoek aan het ziekenhuis onvermijdelijk werd.

Artsen vermoedden een slijmbeursontsteking en gaven Catherine een cortisone-injectie een gebruikelijke behandeling die vaak snel verlichting biedt. Maar dit keer is de situatie anders. “De pijn is niet afgenomen, integendeel, het lijkt alleen maar erger te worden,” vertelt een zichtbaar aangedane Catherine.

De beperkingen zijn enorm voor Catherine. Autorijden is uitgesloten uit angst dat de pijn haar afleidt en ze een ongeluk veroorzaakt. Zelfs een eenvoudige activiteit als boodschappen doen is een brug te ver. Haar wereld is gekrompen tot haar achtertuin waar ze met moeite een klein rondje kan lopen.

Catherine’s dagen bestaan nu uit liggend televisiekijken en het volgen van politieke debatten en talkshows. Gelukkig kan ze rekenen op de steun van buren en vrienden die haar helpen met de boodschappen. Ondanks deze steun voelt ze zich gefrustreerd en afhankelijk, zonder duidelijke diagnose.

Ze vermijdt zelfdiagnose via internet en hoopt vurig op een arts die haar situatie kan doorgronden en verlichting kan bieden. “Ik wil gewoon weten wat er aan de hand is en weer normaal kunnen functioneren,” verzucht Catherine. Ze trekt het niet meer en het is een kwestie van dagen voordat ze met spoed zal moeten worden opgenomen in het ziekenhuis zo heftig is de pijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hier is meer aan de hand, van de een op de andere dag invalide raken van een slijmbeursontsteking is niet mogelijk.

Oorzaak kan iets heel anders zijn dan je heup, iets neurologisch of een tia etc.
Mijn ma was ook ineens invalide & van super fit ineens niet meer kunnen lopen + veel pijn van de een op de andere dag (zij bleek een hersentumor te hebben😿 lakse ziekenhuis heeft pas na 5 weken een hoofdscan laten maken😡).
Kan ook nog komen door de fillers die ze onlangs tussen haar ogen heeft laten spuiten.Die kunnen gaan zweven in je lijf met vele gevolgen.

Dus laat ajb sowieso een hoofdscan maken.