Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique weigert André’s huwelijksaanzoek in Ahoy: De reden zal je verbazen


Andre-Hazes-jr

André Hazes die bekend staat om zijn turbulente liefdesleven lijkt vastberaden om opnieuw een huwelijksaanzoek te doen aan Monique Westenberg de vrouw die hij eerder al eens heeft verlaten. De romantische setting? Zijn concert in Rotterdam Ahoy. Maar voordat iedereen zich in een feeststemming waant blijkt Monique helemaal niet te trappelen van enthousiasme voor dit idee.

Yvonne Coldeweijer onthulde onlangs dat André grootse plannen had voor zijn optreden. Een huwelijksaanzoek in vol ornaat voor duizenden toeschouwers. Echter toen dit nieuws Monique bereikte was haar reactie allesbehalve blij. Ze zou André zelfs gesmeekt hebben om haar níet ten huwelijk te vragen tijdens het concert. De reden? Te cliché en alleen bedoeld om wat buzz rond het concert te creëren. Niet iets wat Monique ambieert voor zo’n belangrijk moment.

Na deze tegenslag zou André zijn strategie hebben gewijzigd. In plaats van een aanzoek plant hij nu een liefdesode aan Monique tijdens het concert. Een romantisch gebaar, maar zonder de verlovingsring.

De kaartverkoop voor het Ahoy-concert van Hazes liep ook niet op rolletjes. In een wanhopige poging om de zaal vol te krijgen werden kaarten gratis weggegeven en voor een habbekrats verkocht op VakantieVeilingen. Het lijkt erop dat de hype rond André enigszins aan het afnemen is. Coldeweijer voegt er met een scherpe tong aan toe: “Als je dus kwam voor het aanzoek (met je gratis kaartje uiteraard), dan kun je dus beter thuisblijven.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als je nu eens begint om werk en prive gescheiden te houden ,dan gaan mensen misschien heel misschien jou als artist zien .En dat wil je toch zo graag Dreetje

Ook een ode zingen is niet nodig hij meent er toch niets van .Kan sowieso niet zingen .ergens hoop ik dat hij snel van het podium verdwijnt en met hem de hele familie Hazes

Monique ziet de bui al hangen, ten huwelijk gevraagt worden tijdens het concert, in een ( uitverkochte zaal ].😉
En een week later weer afgedankt worden , omdat die kleuter weer een andere lellebel heeft.
Zo dom is ze denk ik niet meer, om voor heel Nederland voor schut te gaan .😅🤣😂

Monique staat niet te trappelen, Monique ambieert dit niet !!!. Houd toch op met die onzin. Die Monique denkt dat wij net zo simpel zijn als zijzelf is en dat wij – zoals zij zelf bij herhaling doet – nog in sprookjes geloven. Zij betekent niets voor hem en mocht hij een keer weer gebruikt hebben en dan dat onzinnige verzoek doen, dan is zij toch altijd 4e of 5e keus,

Wat idioterie betreft staat deze voor mij met * op 1: een kind van 7 een voetmassage laten geven omdat hij uit balans is. Het moet toch niet gekker worden!

Dat kind raakt uit balans, omdat die ✌ er een potje van hebben gemaakt.
Die kleine heeft ook al te veel gezien en mee gemaakt.
Ze denkt dat ze het goed maakt met een voet massage.

Een goede kinderpsychiater of psycholoog zal die kleine denk ik meer aan hebben dan aan een voetmassage, en begrijp me niet verkeerd. Zo’n massage werkt echt. Maar met 2 van zulke ouders heeft die jongen echt andere hulp nodig.

Dump die wispelturige egoïstische loser van je!!! Bah!🤮🤮🤮