Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Wendy, de vriendin van peter Gillis beschuldigd van kindermishandeling jongste zoon


peter gillis wendy

Jan Roos en Dennis Schouten hebben opnieuw een schokkend verhaal aan het licht gebracht. Dit keer gaat het over Wendy van Hout de partner van de beruchte Peter Gillis. Hoewel Wendy op sociale media graag het beeld schetst van de ideale moeder met haar vijf kinderen van verschillende mannen lijkt de realiteit een stuk minder rooskleurig.

Volgens Joey de vader van Wendy’s jongste zoon is de situatie allesbehalve ideaal. Hij onthult dat zijn zoon slechts vier dagen per twee weken bij zijn moeder verblijft en de rest van de tijd bij hem doorbrengt. Maar waarom zo’n ongebruikelijke regeling? Het antwoord ligt in het gedrag van de kleine Joey jr. zelf. Elke keer als het tijd is om naar zijn moeder te gaan wordt hij overmand door tranen en angst.

Vader Joey onthult nog meer zorgwekkende details. Het kind wordt met veel gedoe naar het huis van Gillis en Wendy in België gebracht zonder dat hij daarvoor toestemming heeft gegeven. Maar wat is de kern van het probleem? Joey jr. zou op school hebben verteld dat hij door zijn moeder wordt geslagen een verhaal dat hij op verschillende momenten aan verschillende mensen heeft verteld.

Deze onthullingen roepen serieuze vragen op over Wendy’s vaardigheden als moeder. Als haar eigen kind zoveel weerstand toont om bij haar te zijn wijst dit op diepere problemen. Ondanks dat de school Jeugdzorg heeft ingeschakeld, lijkt er tot nu toe weinig met de zaak te zijn gedaan wat de situatie alleen maar verontrustender maakt. Wendy heeft nog niet geregeerd op deze beschuldigingen van haar ex.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jeugdzorg, Chapeau !!
Kinderen door toeslagenschandaal, vaak onterecht, weghalen bij hun ouders en bij een kind wat daadwerkelijk in bescherming dient te worden, geven jullie “niet thuis”
Dan vind mijn omgeving het nog steeds raar dat ik geen kinderen heb.
Wordt tijd dat Fleur Agema aan het roer komt.

Kijk er echt niet van op, asociaal wijf.
Vijf kinderen van verschillende mannen, dan weet je al genoeg.
Er ging al een roddel rond van, alcoholisme en kindermishandeling.
En nu komt het stilletjes naar buiten, door haar ex verteld, er zal wel iets van waar zijn.
Een normale fatsoenlijke vrouw met kinderen, begint toch niet aan zo’n 🐽 als vent.
Ze is nog erger als Nicole, en die is al erg asociaal.

Misschien denkt ze dat dat jochie een geest is en probeert ze het eruit te meppen, zou me niets verbazen, ze is zo gek als een deur.

In en in triest, en zo iemand durft zich moeder te noemen 🤬

Ik snap echt niet dat jeugdzorg niet naar die jongen luistert, als een kind dat tegen verschillende mensen op verschillende tijden en plaatsen hetzelfde verhaal vertelt en die trekken aan de bel, dan ga je toch g.v.d kijken wat er daar in huis afspeelt?
En als een kind elke 2 weken in tranen naar het huis van Peter wordt gebracht, moet ook alarm bellen laten afgaan en anders red flags. Gelukkig neemt de vader zijn zoontje tenminste wel serieus. Helaas moet hij zich aan de omgangsregeling houden. Dus hij is daarin ook aan handen en voeten gebonden.
Ja, zoals jullie kunnen lezen ben ik boos🤬😡. De stoom komt nog net niet uit mijn oren. 😤

Ik heb gelezen dat een ex, de vader van haar zoontje van vijf, aangeklaagd is door Wendy, die haar beschuldigd van mishandeling . Het kind heeft adhd en zit op een speciaal schooltje.
Hij heeft foto’s van haar op zijn telefoon , en dreigt die te verspreiden als ze niet doet wat hij zegd.
Ze zijn geen van allen zuiver op de graad.
Wat een puinzooi zeg, vind het wel erg voor het kind .

Ze moeten die kinderen van Wendy allemaal beschermen, zo krijgen die kinderen allemaal een trauma mee. En de kinderen hebben niet voor niets allemaal een andere vader.

Yvon je hebt helemaal gelijk, jeugdzorg doet pas iets als het te laat is. Dan zeggen ze we wisten het niet, dit is helaas al jaren zo.

Soms hebben kinderen een grote fantasie en vertellen ze van alles. Wij hebben er ook zo één. Als jongetje vertelde hij bij vriendjes dat wij hem slecht behandelde , de ouders van het vriendje kwamen met ons praten en boden hulp aan. Het erge is dat ze het zelf geloven. Bij zijn vorige vriendin heen haar ouders heeft hij ook hele verhalen opgehangen, zo triest !!!

Dat is inderdaad erg triest, die jongen heeft ook hulp nodig. Maar dan op een andere manier.

Ik ken een verhaal dat een jongetje door een ‘vriendin’ van de moeder is opgestookt en daardoor allerlei verzinsels maar ook ‘echte’ (vriendinnen onder elkaar klaag verhalen) anekdotes op school had verteld. Die zogenaamde vriendin was natuurlijk de ‘rots in de branding’ en wist werkelijk nergens van(van de verhalen). Lang verhaal kort; zgn vriendin werd pleegmoeder vooral voor het geld. Maar bleek Münchhausen by proxy te hebben. Kind zwaar uitgehongerd vanwege niet bestaande allergieën. Moeder werd door manipulatief gedrag van zgn vriendin/ideale pleegmoeder niet meer geloofd. Moeder uit ouderlijke macht gezet. Zgn vriendin/pleegmoeder had vrij spel.

Kind heeft zelfmoord gepleegd. Zij kreeg alle aandacht waar ze van genoot schijnbaar.

Dus ik leef met je mee.