Het laatste showbizz nieuws

Linda de Mol, Shownieuws

Linda de Mol heeft schijt, vertoont zich nu in het openbaar samen met Jeroen Rietbergen


linda de mol

Na een periode van mediastilte zijn Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer samen gespot tijdens een alledaags uitje. De paparazzi kregen hen te pakken tijdens een winkeltrip bij Sligro in Hilversum waar ze opvallend genoeg samen inkopen deden.

Op de kiekjes gepubliceerd in het nieuwste nummer van de Story is het duo te zien in een alledaagse setting. Linda gehuld in een stijlvolle zwarte jas en Jeroen casual in het blauw lijken geen oog te hebben voor de camera’s. Hun uitdrukkingen verraden weinig vreugde eerder een soort berusting onder de schijnwerpers van de publieke opinie.

De Story speculeert dat het tweetal wellicht inkopen deed voor een intiem diner in Linda’s luxueuze landhuis te Huizen waar Jeroens auto de laatste tijd vaker wordt gesignaleerd. Dit zou kunnen betekenen dat Linda haar voormalige partner weer in haar leven en huis heeft toegelaten.

Het is een opmerkelijk contrast met eerdere foto’s waarop Linda met Erland Galjaard de ex van Wendy van Dijk, werd gezien. Deze foto’s toonden een lachende Linda wat in schril contrast staat met haar sombere uitstraling naast Jeroen.

Deze recente ontwikkelingen zetten de geruchtenmolen weer volop in gang. Linda is duidelijk niet meer bang voor de mening van een ieder nu ze gewoon weer in het openbaar vertoeft met Jeroen Rietbergen. Alleen is het de vraag als Jeroen wordt veroordeeld door de rechter of Linda dan ook zo in het openbaar met hem vertoeft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onbegrijpelijk dat Linda weer omgaat met Vieze Jeroentje, die – naar verluidt – zoveel slachtoffers heeft gemaakt bij “The Voice”. Of is hij zo goed in bed, dat ze hem heeft vergeven?

Linda bewijst hiermee dat ze nul waarden en normen heeft.
Die viezerik misdroeg zich bij velen & zij keurt alles goed
.

Ze heeft duidelijk geen normen en waarden. Dat ze deze dagen goedkeurt. Alles om maar niet alleen te zijn. Zoals ze altijd aangeeft.
Dat ze nog met zichzelf kan leven.
Wat een minkukel.

Tuurlijk bekende nederlanders staan boven de wet toch ze lachen alles weg of kopen alles weg met hun poen en broertje lief jhonny gaat ze toch nooit ontslaan
Ondertussen krijgen steeds meer mensen een hekel aan mevr de Mol
Wie is er nu eigenlijk de Mol lindatje of vieze jeroentje of toch haar broertje media magnaat DE MOL. Echt walgelijk hoe deze fam het leed van de misbruikte meiden in een kast proberen te stoppen als ik me niet vergis is iedereen gelijk voor de wet
Misbruik van minder jarige meisjes moet zwaar worden bestraft dus hoop dat vieze achterlijke jeroentje 8 jaar aan zijn broek krijgt wat eigenlijk nog te weinig is
Mensen die kinderen misbruiken horen gewoon niet thuis in onze maatschapij
En linda jij moet je kapot schamen dat je zon smeerlap verdedigt.