Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes probeert weer geld te verdienen aan de naam Hazes


Rachel Hazes

Rachel Hazes gaat een zogenaamde droom van André Hazes sr. in het zonovergoten Torremolinos waarmaken, maar eigenlijk is het gewoon een manier om weer geld te verdienen aan de naam Hazes. Rachel onthulde onlangs op Instagram haar plannen voor een Hazes café een idee dat al lang in haar hoofd speelt.

Rachel zei op Instagram: “Ik kan eindelijk het volgende mooie nieuws met jullie delen.” Ze vertelt dat André, ondanks zijn gehoorproblemen, nog dromen had. “Eén daarvan was om nog een eigen Hazes Café te hebben, daar waar hij ooit zelf was begonnen met zijn carrière als ‘zingende barkeeper’.”

Het idee voor een Hazes café in Spanje heeft Rachel sinds het overlijden van André niet losgelaten. Ze zegt: “Daarom ben ik zo ontzettend trots om dit nu eindelijk voor hem in vervulling te kunnen laten gaan. En dan ook nog in zijn geliefde Spanje.”

Op 10 februari zullen de deuren van dit unieke café openen. Rachel belooft een sfeervolle plek: “Een plek voor iedereen die van lekker eten, een drankje en een gezellig praatje houdt. Met op de achtergrond uiteraard de bekende muziek van onze André. Precies zoals André dit zelf zou hebben gewild.”

Het café, momenteel bekend als ‘Brasserie Casa Beense’, wordt gerund door Melanie Beense en haar man Casper Groosman. Rachel licht toe: “Zij gaan samen met mij het avontuur aan om van de nieuwe brasserie, Brasserie Casa Hazes, een enorm succes te maken. Brasserie Casa Beense is afgelopen jaren een begrip geworden aan de Spaanse Costa en Brasserie Casa Hazes zal dit op eenzelfde wijze met muzikale passie blijven voortzetten.”

De brasserie zal een Nederlands tintje hebben, met op de menukaart veel Hollandse hapjes. En voor Rachel natuurlijk een speciale vermelding: kroketten!

Maar goed als Roxeanne de rechtszaak omtrent de erfenis wint dan kan Rachel elke cent die ze hieraan verdient rechtstreeks overmaken naar haar dochter dachten wij. Maar dat blijkt dus niet te kloppen aangezien dit buiten de Nederlandse grenzen is. Dit is gewoon een back-up plan van Rachel om geldstromen binnen te blijven krijgen zelfs als ze straks de erfenis moet inleveren aan haar kinderen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die knijpt die man echt toch zijn laatste rimpel uit is het niet. Gaat ze dan haar niet eigen centjes snel in Spanje stallen, zodat haar kinderen nergens meer bij kunnen. Het zou mij niets verbazen dat dit weer een of andere truc van haar is om aan het geld te blijven komen.

Precies al haar geld sluist ze over naar Spanje. Zo ontloopt ze ws een geel tijd haar verplichtingen.😬🥴 Zo’n raar gestoord in en in slecht mens is ze🙄🤭

Goed plan. Kan ze daar niet gelijk blijven ?

Gaat vast weer uitlopen op een gang naar de Spaanse rechtbank.🤣

Deze vrouw was getrouwd met André Hazes (en niet gescheiden) en draagt dus officieel de naam Hazes. Dus wat uitknijpen van die man?

Loetje, even vergeten dat ze in een scheidingsprocedure zaten dat die ouwe overleed, was haar geluk en ze zit niet voor niets verwikkeld in een rechtszaak over het niet de erfgename van Hazes zijn. Dus ja, ze melkt die man tot nu toe waar ze maar kan en als er niets is, verzint ze wel iets.

SIMON, ik ben echt niets vergeten. Het is gewoon de Weduwe Hazes en zij gebruikt gewoon haar eigen naam!

Haa die IBRAHIM/LEVI, hebbie weer een nieuwe NAAM? 🤣

Die is er alleen vergeten Linke ervoor te zetten. 😂😂😂

Ben je nou echt zo wereldvreemd?!
Ze smijt met geld van haar kids en bijna ex.

Misschien is ze het zelf wel weer, zou niet verrassend zijn.

Als je dacht dat ze niets meer kon verzinnen om de naam Hazes uit tebuiten, verzint ze een zogenaamde droom van de oude Hazes. Ik hoop echt dat het voor geen meter gaat lopen. 😅

Dat word 3x niets Yvon, net als met dat thee huis.

Vind jij jezelf niet een beetje kinderachtig om iemand die gewoon voor zijn/haar geld hard wil werken hem/haar het succes niet te gunnen?!

Iemand die een ander niets gunt hoef jij dan zeker niets te gunnen.

Ik duim met Yvon mee en hoop op een fiasco 🤞🏻

Ik ook.

Me2.

Sorry hoor, NELLIE e.a., het zal wel iets met mijn opvoeding te maken hebben dat ik iedereen het beste gun.

Zelfs iemand die haar eigen kids verloochend en besteelt. ongelofelijk!

Naast IBRAHIM/LEVI en LOETJE ook een MARIEKE! 🤣

Hahah allemaal buikspreekpoppem van Roggel.🙄😂
Of ze is het zelf, zoals we onlangs lazen, ze heeft vele aliassen.😆🤣

Inderdaad Sita, allemaal buikspreekpoppen van Rachel. Maar het zijn er wel een stuk minder dan die van ene Monique

🤣🤣Spoor je wel???🤣🤣 Ze investeert andermans geld. Dat heet diefstal. En denk je nou echt dat ze zelf in die toko gaat werken.😉😂
Net als in die theetent is ze daar ws alleen op media-momenten & last ze verder nooit haar koppie zien.

Maak je niet zo druk, Rochel heeft gewoon een paar accounts om net te doen of ze “fans” heeft die aan haar kant staan. Ze probeert nu snel de erfenis van de kinderen erdoor te jagen. En wat ze in Spanje hoopt te verdienen, stalt ze dan op een Spaanse rekening. Waardoor Rox waarschijnlijk kan fluiten naar haar kindsdeel.

Laatst bewerkt op 9 maanden geleden door Yvon

Ik ben absoluut niet kinderachtig. Ik gun iedereen zijn of haar succes en ook het geld wat ze verdienen met hard werken. Maar die vrouw probeert op alle manieren geld te verdienen aan de naam van haar ex. Want als André een jaar later was overleden, dan had ze niet de zogenaamde treurende weduwe kunnen spelen. Dan had ze pas hard moeten werken om haar geld te verdienen.

Hard werken😉😆🤣 ..die lijkenpikker heeft nog nooit 1 poot uitgestoken.🙄 Als rentenieren een job is dan werkt ze idd heel hard. Om😛😂😂😂😂😂😂😂😛🤢
In dat cafe staat zij alleen ter promotie aan de media een paar x achter de bar. Dat mokkel is overal te lui voor. Golddigger🥴

Hoezo hard werken, ze heeft nog nooit een slag gewerkt, die feeks.

Ja, kinderoppas voor zijn zoontje, wel we weten allemaal op wie ze paste en waar ze sliep. Misschien dacht ze dat het werken was, ze werd natuurlijk wel betaald voor dat oppassen.

Goh zijn grootste wens nog wel . Volgens mij was zijn grootste wens op het eind om van mevr. van Galen af te komen .Is zelfs nu hij al lang dood is ook nog steeds niet gelukt