Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Verdienmodel Wilfred Genee onder vuur: VI fans voelen zich zwaar uitgeknepen


Vandaag-Inside

De heren van Vandaag Inside kregen de Ziggo Dome niet uitverkocht met hun show. De reden waren de peperdure kaartjes van 150 euro per stuk. Toen er geen animo van was werden de kaartjes voor dumpprijzen op Vakantieveilingen aangeboden, maar zelfs dat mocht niet meer helpen. Johan Derksen voelde zich zelfs een beetje ongemakkelijk bij de situatie, vooral omdat ze eerder de draak staken met André Hazes vanwege zijn kaartverkoop.

Victor Vlam, mediacriticus, geeft zijn ongezouten mening in de podcast ‘De Communicado’s’. “Het lijkt erop dat de commerciële machine op volle toeren draait, maar dat de waardering richting de trouwe aanhang wat achterblijft,” merkt hij op.

Hij benadrukt dat Vandaag Inside veel te danken heeft aan hun loyale fans. “Zij zijn de ruggengraat van de show, vooral in tijden dat de kijkcijfers niet altijd torenhoog waren,” stelt Victor.

Om hun dankbaarheid te tonen, stelt Victor voor dat de mannen van VI een fandag zouden organiseren. “Een moment waarop de fans écht centraal staan, een meet-and-greet met Johan, René en Wilfred, ondanks dat sterren vaak niet zitten te springen om dit soort dagen te organiseren.”

Victor suggereert dat zelfs het bedienen door het bekende trio achter de bar niet misplaatst zou zijn. “Stel je voor de heren die een biertje tappen voor de fan uit Apeldoorn, dat zou pas écht een gebaar zijn,” zegt hij met een knipoog.

En hoe zit het met al die merchandise die wordt aangeboden, zoals de maskers? Victor is kritisch: “Dat komt op mij over als puur commercieel en weinig fan-gericht.”

Het lijkt erop dat de heren de fans van het programma proberen uit te kleden en echt elke euro uit hun zakken proberen te kloppen en vooral Wilfred Genee lijkt directeur commercie te zijn. De pepperdure kaartjes en de merchandise uit China waarbij je voor een simpele screen protector van je telefoon op de webshop van Vandaag inside meer dan 30 euro moest betalen is absurd.

Victor sluit af met een oproep aan de mannen: “Herken de waarde van je aanhang, zij zijn tenslotte degenen die Vandaag Inside hebben gemaakt tot wat het nu is.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als ze het volgend jaar nog een keer gaan doen, ben ik bang dat er nog minder mensen gaan komen. Helemaal als je deze keer de volle mep hebt betaald en dat een paar weken later de kaarten voor een appel en een ei weggaan.

Idd gewoon ermee stoppen met die commerciële 💩💩💩.
Ze staan voor gek dat ze de zaal niet vol krijgen.
Wat een afgang, kaartjes via vakantieveilingen verkopen. Hoe goedkoop!
Beter aantal lege steunen dan dit.

Laatst bewerkt op 9 maanden geleden door Yvet

Van mij mogen ze ook stoppen met dat programma op tv. Vreselijk programma vindt ik het.