Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Onthuld: De echte reden achter Dirk Zeelenberg en Suus’ scheiding


dirk_en_suus

Na twaalf jaar huwelijk en drie kinderen samen, maakten Dirk Zeelenberg en Suus Schenk in het voorjaar van 2020 bekend uit elkaar te gaan. De reden van hun scheiding bleef lang een mysterie tot nu. Suus heeft eindelijk de sluier opgelicht over wat er echt speelde tussen haar en Dirk.

De scheiding die drie jaar geleden plaatsvond leidde tot een juridisch steekspel. Er speelde een kort geding over de omgang met de kinderen en financiële kwesties. Dirk zou bepaalde afspraken niet zijn nagekomen wat voor extra spanning zorgde.

In een recent interview met weekblad Weekend deelt Suus dat de situatie nu is genormaliseerd. “Een scheiding is altijd zwaar, en er waren zeker wat meningsverschillen, maar die tijd ligt nu achter ons,” vertelt ze.

Als het gaat om de kern van hun scheiding, vertelt Suus dat het te maken had met een verschil in toekomstvisie. “We zijn uit elkaar gegroeid. Het is altijd pijnlijk als er kinderen bij betrokken zijn, maar ik wilde ook aan hen laten zien dat je altijd keuzes hebt in het leven.”

Het co-ouderschap blijft een uitdaging voor Suus. “Het is moeilijk om je kinderen maar de helft van de tijd te zien. Die nieuwe situatie vergt veel aanpassing, maar de momenten samen koester ik enorm.”

Zowel Dirk als Suus hebben inmiddels nieuw geluk gevonden. Dirk heeft een relatie met de zeventien jaar jongere Nicole terwijl Suus haar hart verloren heeft aan Jan Henk een oude bekende van haar middelbareschooltijd. “Hij was mijn economieleraar. We hadden toen niets samen, maar ik bewaar goede herinneringen aan hem,” herinnert Suus zich.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties