Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit was de laatste wens van Cilly Dartell


Cilly-Dartell

Cilly Dartell de oud-presentatrice die in de harten van velen een speciale plek had heeft ons helaas moeten verlaten. Haar laatste reis begon gisteren in Amsterdam bij kerkgebouw De Duif een afscheid dat zowel intiem als ontroerend was.

Cilly Dartell had nog volop plannen en dromen waarvan haar grootste wens was om opnieuw te trouwen met haar grote liefde Jan Cocheret. Helaas werd deze droom wreed verstoord door haar ziekte. Ze vertelde ooit aan Privé over haar eerste sobere trouwdag in 1985. “Het was gewoon het jawoord geven en weer naar huis. Niet de romantische dag waar je als jonge vrouw van droomt.”

Ze hoopte deze dag nog eens over te kunnen doen, maar dan met een echte ceremonie en een groot feest. Een plan was zelfs gemaakt om te trouwen op haar 65e verjaardag, 27 oktober vorig jaar, maar haar gezondheid stond dit in de weg.

Een andere, diepe wens van Cilly was om ouder te worden dan haar moeder die slechts 62 jaar oud werd. Dit was voor haar een persoonlijke mijlpaal. “Toen ik 63 werd, was het een moment van reflectie en dankbaarheid,” zei Cilly hierover. Haar moeder’s vroegtijdige overlijden door een tragisch ongeval had een diepe impact op haar leven.

De uitvaartdienst was een moment waarop vrienden en familieleden hun herinneringen en foto’s van Cilly deelden, een prachtig eerbetoon aan haar leven. De reis per boot naar haar laatste rustplaats was een symbolisch afscheid van een vrouw die zoveel harten heeft geraakt.

Cilly Dartell laat een onuitwisbare indruk na zowel op het scherm als in de harten van degenen die haar kenden. Haar strijd, haar dromen en haar onvergetelijke persoonlijkheid blijven in onze herinnering gegrift.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

@Redactie,
Vraagje, wie heeft dat lettertype bedacht op de HOME pagina ?

Cilly is een vrouw die nooit meer wordt vergeten 🌷

Inderdaad Nellie.
Een lieve sterke vrouw die nooit vergeten zal worden.❤️