Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes bedreigt haar eigen kinderen


Andre-Rachel-hazes

Rachel Hazes zou opnieuw voor opschudding zorgen net nu de feestdagen eraan komen. Dit keer is het onderwerp van gesprek haar recente uitspraken in de Story. Het draait allemaal om haar zoon André Hazes, die in zijn realityserie de mogelijkheid van een rechtszaak tegen zijn moeder openhield vanwege de verhalen die zij zou verspreiden.

Rachel reageert fel in de Story: “Mijn kinderen, Roxeanne en André, beweren dingen die gewoonweg niet kloppen.” Ze verdedigt zich door te vertellen over een bankrekening die ze in 2016 veranderde uit angst dat haar verslaafde zoon bij haar aan zou kloppen. Ze huurde zelfs ex-crimineel Klaas Otto in tijdens een moeilijke periode met André.

André reageert verbijsterd en ontkent dat hij in 2016 het jaar dat zijn zoon werd geboren al verslaafd was. “Het idee dat mijn moeder zich door mij bedreigd voelde en daarom zo’n man moest inhuren, vind ik ongelooflijk,” zegt hij. Hij waarschuwt dat als zijn moeder zo doorgaat ze elkaar wellicht weer in de rechtszaal treffen.

Rachel voelt zich miskend en beschuldigt haar kinderen ervan niet het hele verhaal te vertellen. Ze geeft toe dat ze de bankrekening van André wijzigde, deels vanwege zijn vermeende druggebruik. “Iedereen zei dat André op het verkeerde pad was,” beweert ze.

Rachel sluit af met de woorden dat ze dacht te handelen uit bescherming. “Als moeder wil je je kind financieel helpen, maar ik moest ook mezelf beschermen. Uit bescherming voor hen houd ik zo lang mogelijk mijn mond. Maar ik kan niet beloven of ik dat nog lang volhoud…” Rachel dreigt hiermee dat ze al de geheimen van haar kids zal onthullen en ze wellicht zelf voor het gerecht sleept. Welke moeder doet dit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geef mij ook zo’n loeder van een moeder.

Arie Olivier, meester oplichter, vertelde dat het heel moeilijk is om alles te onthouden wat je eerder gezegd hebt. Klopt iets niet ga je nat. Mevrouw Hazes zou een slechte oplichtster zijn. Ze is vast vergeten dat ze eerst beweerd heeft dat ze niets van zijn verslaving wist. Hoezo in 2016 maatregelen nemen tegen zijn verslaving. Ben benieuwd wat er straks weer uit haar duim komt.

Ziet de hele fam.Hazes nu eens in dat de meeste NLers ze spuug en spuug zat zijn .Rox noch André zullen nooit grote sterren worden.De oude,zuipende Hazes daar teren ze op al bijna 20 jaar naar zijn dood doet Rachel er alles aan om hem op haar manier in leven te houden alleen maar om te cashen.
Diep en diep treurig hoe dit (schandaal)gezin met elkaar omgaat

Wat een zooi is het toch. Rox 🌸is de enige die gewoon normaal doet en al de rest…is diep triest ze hangen van leugens en jaloezie aan elkaar 😞

Zeg dat wel ja , Rox is de enige die normaal is.
Ze heeft genoeg mee gemaakt in haar leven.
Wat ben je voor een moeder, als je dreigt om al hun geheimen of wat dan ook naar buiten te brengen.
Het lijkt wel dat ze geniet van alle sores en ruzies , met dat mens is iets vreselijk mis.
Ze heeft een goede psychiater nodig, dan wens ik hem veel succes en sterkte met de behandeling toe.😭😫

Die psychiater moet wel opletten anders….kan die ook naar de rechtbank🤣🤣🤣

😅🤣😂😅🤣😂

Inderdaad doet die Roxeanne het “fantastisch”. Als ik zoiets lees denk ik direct aan:

  1. het weigeren om te getuigen in een oplichtingszaak jegens haar moeder;
  2. uitspraken tijdens uitzending beste zangers;
  3. het voor het gerecht slepen van haar moeder;
  4. verhalen tijdens haar verblijf bij boerderij van Dorst;
  5. etc. etc.

Heeft in haar jeugd misschien best e.e.a. meegemaakt waarvoor zij al jarenlang psychiatrische hulp krijgt, maar ga a.u.b. niet zeggen dat zij het allemaal zo fantastisch doet.

Max,
André vertelt ook verhalen. Waarom krijgt hij niet de wind van voren door zijn moeder, ene Jopie en de gehele slijmbende rond Rachel; Story’ s Guido en nog een ‘ advocaatje ‘ de Vries die ook een onprofessionele duit in het zakje deed.
Nu Jr steeds meer laat horen over de streken van zijn moeder blijft hij buiten schot. Verwonderlijk.
Hij spreekt zelfs van een mogelijkheid tot een rechtszaak en nóg komt hij er mee weg en Rox niet.
Vanwaar dit onderscheid?

Laatst bewerkt op 9 maanden geleden door Curieus

🤣🤣🤣 Een greintje zelfkennis hen je duidelijk niet Ibrahim 🤣🤣🤣🤣

IBRAHIM/LEVI/MARIEKE/RACHEL/KATHLEEN/INGE ETC ETC ETC kom er maar in! REUZE benieuwd hoe jij dit weer gaat verdedigen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beste W, waarom jij mijn naam verbindt met een aantal andere namen, is voor mij een compleet raadsel Maar goed, W. Op de manier van doen van de moeder en haar beide kinderen lever ik soms commentaar. Alle drie vertonen zij af en toe een gedrag dat – voor mij althans – niet door de beugel kan terwijl het ook geregeld voorkomt dat zij onheus bejegend worden.
Wat ik in voorkomende gevallen beweer, zijn geen hersenspinsels of fantasieën, maar ik geef de feiten. Het gekke is, dat zelden of nooit inhoudelijk door iemand hierop gereageerd wordt, maar dat men zich uitput in het verzinnen van allerlei scheldwoorden, domme opmerkingen, beledigingen en rare opmerkingen.
En kijk, beste W, er zijn nu eenmaal een aantal hersenloze en fantasieloze figuren die achter een bepaald idooltje aanlopen en gewillig vertellen wat een ander hen voorkauwt. Dit verzin ik niet, maar ook dat zijn feiten want let maar eens op het – vaak – identieke taalgebruik.
Ik zal niet beweren dat jij ook tot deze categorie behoor, maar jouw berichtje toont toch wel een vreemd kantje

🤣🤣 je spreekt jezelf tegen mafkees🤣🤣 Jij bent de buikspreekpop voor je idolen Sarah & Raggel😝🤣😬

JOPIE/DANIELLE, hartstikke bedankt dat je reageert op mijn berichtje en dat je zo ondubbelzinnig aantoont niet inhoudelijk te reageren maar dit doet met woorden als
a) mafkees;
b) je spreekt jezelf tegen (waar dan?);
c) buikspreekpop (hoe dan?);
d) jouw hand zit diep in de k*nt van (nou, nou);
e) lachwekkend (wat dan?)
f) etc etc.
En kijk, beste Aiting, ga nou niet net doen of je de wijsheid in pacht hebt door dingen te beweren waar geen enkele vorm van bewijs voor aanwezig is.

Ibrahim jouw hand zit wel heel diep in de k*nt van psycho Roggel.😆
Jij bent zo goed als de enige in NL die alles goedkeurt wat die gewetenloze vrouw uitvreet.
En die zijn mening benoemt als feiten.😂 Lachwekkend!😂😂😂😂😂😂😂

Gelukkig strooi jij nooit met beledigingen en scheldwoorden, beste IBRAHIM, net zoals jij ook geen verschillende namen gebruikt. **kuch**
Mag je allemaal zelf weten hoor, maar doe niet net alsof een ander gek is en dat niet doorheeft.

Ach dubbele zitten er hier wel meer .Ook wel vermakelijk daar ze zich regelmatig vergissen in de naam die ze op dat moment gebruiken .Ze houden een soort van monoloog met zichzelf inclusief duimpjes laat gaan .