Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Roxeanne Hazes stuurt vriendje af op haar moeder Rachel om spullen terug te vorderen


Roxeanne-Rachel

In het sfeervolle doch turbulent universum van de Hazes-clan heeft een nieuw hoofdstuk zich ontplooid. Ditmaal speelt de saga zich af rondom Roxeanne Hazes die recent haar vriendje Erik Zwennes op haar moeder Rachel afstuurde om haar persoonlijke spullen terug te halen en dat ging er niet heel leuk aan toe. Het geheel nam zulke proporties aan dat Erik niet in staat was alles in één keer mee te nemen.

Het verhaal krijgt nog een andere wending wanneer blijkt dat Roxeanne ook een poging deed om enkele memorabilia van vader André Hazes senior veilig te stellen. Rachel, de behoeder van de nalatenschap gaf hier echter geen toestemming voor. De onenigheid over de erfenis die al een tijdje smeult als een onzichtbare veenbrand heeft zich nu vertaald in een concrete rechtszaak tussen moeder en dochter.

Terwijl deze juridische strijd zich voortsleept koestert Rachel plannen om haar anker te lichten en naar het zonnige Spanje te vertrekken waar ze een horeca-etablissement heeft overgenomen. De mogelijkheid dat de verhuizing naar Spanje zou kunnen resulteren in het verlies van dierbare voorwerpen zou voor Roxeanne een drijfveer kunnen zijn geweest om nu zo te handelen.

Erik Zwennes blijft vooralsnog stil als hem gevraagd wordt wat er zich heeft afgespeeld en waarom hij juist nu de spullen van Roxeanne kwam ophalen..

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

alles is voor rassie!

maar kom op, vriendje erik? ze zijn al zeker 7 jaar samen in een STABIELE relatie en hij is de vader van fender. dat noem je geen vriendje meer.

Laatst bewerkt op 9 maanden geleden door de plaaggeest

Ze heeft alle gelijk van de wereld en vriendje is wel echt een belachelijke benaming.

Logisch toch, je vent op de moeder afsturen. Kan je best trots op zijn en wat een heerlijk gevoel geeft dat!!

Laten we het maar niet hebben over de talloze mensen die Rachel inzet om haar bloedeigen dochter publiekelijk neer te sabelen zo vaak als mogelijk is. Deze hulphonden zijn al niet meer op één hand te tellen. Rachel moet onderhand licht geven van euforie, deze moeder van het jaar. Denk je ook niet, Imke?

Oh ja, joh, geef mij dan eens de naam van iemand die in opdracht van Rachel haar dochter publiekelijk heeft neergesabeld!

beste IMKE, kijk maar eventjes op Mediakrant dd 17 augustus 2022. Daar staan al aardig wat namen uit de kliek van Rachel. Doe er zoon de Vries bij *ofwel de advocaat die vaker verliest dan wint* en één hand is vol.
Je kan ook even in de archieven neuzen, daar staat nog veel meer te lezen. Niet zo lui doen doen IMKE, je mag zelf ook een beetje moeite doen om je geheugen wat op te frissen..

Laatst bewerkt op 8 maanden geleden door Kalfskroket met mayo

Hallo, het gaat toch in dit geval niet om sappige roddels, maar om personen die in OPDRACHT van Rachel haar dochter onterecht neergesabeld hebben?!

ik zat er op te wachten want ik wist wel dat je er omheen ging draaien.
lachwekkend. voorspelbaar. vermoeiend.🥱 Dag ´IMKE´.

Jij beweerde dat Rachel anderen inschakelt om haar dochter onterecht neer te sabelen. Ik heb je alleen gevraagd: wie dan? En dan gaat het niet om roddels, maar om concrete gevallen. Nog steeds geen antwoord van jou, dus wie draait er dan?

Roggel heeft weer een nieuwe alias hoor a la Imke.🤢🤮🥴🤣🤣

Ach lieve Asley, laat ik nu gewoon IMKE zijn. En wat ben je eigenlijk een triest geval als je zo verblind bent dat je de kijk op de werkelijkheid totaal kwijt bent.

walgelijk wijf, dat je monster Rachel verdedigt. Echt om te kotsen.
Zoals inmiddels bij de meesten bekend is, kom je elke x met een andere incognito je eigen hachje verdedigen.😬🙈😆😂

Rox heeft helemaal gelijk, zometeen is de kroket naar Spanje met al de spullen van André senior en heeft Rox het nakijken. Ik zou in haar plaats ook niet zelf zijn gegaan want dan komt alles alleen maar van kwaad tot erger.
Vriendje??? Loes dat is echt wel VRIEND !!!

Het vriendje van Rox is geen vriendje meer, maar haar levenspartner. Die 2 zijn samen een sterk team. En ik geef haar ook groot gelijk dat ze haar partner stuurt. Hij is nog redelijk neutraal. Denk dat als Rox zelf was gegaan en slaande ruzie van was gekomen.