Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Na theebar nog twee bedrijven van Rachel Hazes failliet


Rachel Hazes

We weten allemaal dat Rachel Hazes haar YoYo Fresh Tea Bar bijna failliet is met een negatief eigen vermogen van meer dan 59.000 euro. Maar verder onderzoek wijst uit dat dit niet Rachel haar enige zeer slecht lopende bedrijven zijn. Enkele jaren geleden heeft Rachel namelijk nog twee ondernemingen opgezet: “Als je alles weet B.V.”, een uitgeverij en “Helemaal Doorgedraaid B.V.”, een evenementenbureau. Beide bedrijven bevinden zich op dezelfde locatie in Mijdrecht, maar lijken net zoals de theebar niet de succesverhalen te zijn waar Rachel op hoopte.

De uitgeverij is in het leven geroepen voor een boek waar Rachel aan werkte, maar heeft sinds de oprichting weinig tot geen activiteiten laten zien. Het project lijkt stilgevallen ondanks dat Rachel zelfs naar Spanje zou zijn afgereisd om het af te ronden. Tot op heden blijft het boek een mysterie. Er wordt gefluisterd dat het boek mogelijk gevoelige onthullingen over haar kinderen Dre en Roxeanne zou bevatten.

De financiële status van beide ondernemingen is zorgwekkend. De uitgeverij staat op een negatief eigen vermogen van 978 euro, en het evenementenbureau heeft een nog groter negatief vermogen van 3378 euro.

Rachel’s toekomstige onderneming Casa Hazes in Carihuela, Spanje lijkt niet verbonden te zijn met deze twee BV’s. Het zou onder “Sappie voor Rassie” kunnen vallen waaronder ook de theebar valt. Wellicht kan ze zo het negatieve vermogen van de theebar opvullen met de winst van Casa Hazes.

Er zijn wel vragen of Rachel de financiële situatie kan ombuigen. Het kan ook zomaar zo zijn dat Rachel aanstuurt op een faillissement met haar bedrijven in Nederland en dan zo haar geld veilig stelt in het buitenland met Casa Hazes. Dat zou een hele sluwe move zijn als de rechter haar dochter Roxeanne gelijk geeft in de bodemprocedure rondom de erfenis van Andre Hazes senior.

Van een kale kip kun je immers niet plukken en als Rachel straks in Spanje woont en verder geen bezittingen heeft in Nederland en haar geld naar een buitenlandse bank heeft overgemaakt wordt het heel moeilijk voor Roxeanne om nog wat centen terug te zien. Dan zouden alleen de rechten van de muziek van haar vader naar Roxeanne worden overgedragen en daarmee wordt dan eventuele toekomstige inkomsten veilig gesteld, maar wat Rachel al allemaal aan de erfenis heeft verdiend de afgelopen jaren daar zal Roxeanne dan geen cent van terug zien.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als heel Nederland nou ziet dat ze geld naar het buitenland aan het sluizen is, waarom ziet het OM dit nou weer niet ?
Eerst wachten totdat alles weg is en dan vervolgens Roxeanne berooid achter te laten.
En dit noemen ze nou een rechtsstaat ?
Ook hier wordt crimineel gedrag weer beloond.
En dan noemt Timmermans het stemmen op de PVV “een glijdende schaal”
Laat me niet lachen zeg. 😂

Ik weet niet of het O.M dit wel of niet in de gaten houd .De O.M is n.l niet zo van het delen op dit soort media.

Laatst bewerkt op 8 maanden geleden door Elly

Nou die Casa zal dan wel faillissement nummer zoveel worden, alles wat die kroket begint, eindigt in een sof behalve het wegsluizen en leven van het geld van die ouwe, dat lukt haar tot nu toe heel goed.

Bijzonder toch, al die eenmanszaakjes cq BV’s……….💰😎

Dit is dus waarom er hier in nl veel moet veranderen….. en hoop dat wilders gauw zijn syempel erop drukt,want hier in nl word criminaliteit beloond,gerum roxanne en andre,je zal maar zo’n hebberige moeder hebben……

Hoelang zal het duren voordat dat café in Spanje van haar failliet is?