Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Najib Amhali beschuldigd van wangedrag met kwetsbare vrouwen


najib

In Abcoude draait Najib Amhali een afkickkliniek met een wel heel speciale extra service. Volgens onthullingen van Yvonne Coldeweijer lijkt het erop dat Amhali niet alleen afkickhulp biedt, maar ook banen verdeelt onder zijn persoonlijke minnaressen. De bekende komiek en moppentapper zou namelijk één van zijn minnaressen die hij ontmoette tijdens cocaïne-meetings een baan als receptioniste hebben aangeboden in zijn kliniek ‘Recovery Mental Healthcare’.

Deze vrouw afkomstig uit Haarlem zou niet Amhali’s enige affaire zijn. Hij zou al jarenlang affaires onderhouden met verschillende vrouwen die hij ontmoet bij zijn eigen Cocaine Anonymous meetings. Deze recente ontwikkeling suggereert dat Amhali een bepaalde voorkeur heeft voor kwetsbare vrouwen die worstelen met verslavingen.

De onthulling komt na een reeks incidenten in 2022 waarbij Amhali’s vrouw verschillende parkeerboetes uit Haarlem vond wat leidde tot verdenkingen van ontrouw. Coldeweijer rapporteert dat Amhali na betrapt te zijn het contact tijdelijk zou verbreken om vervolgens weer intieme berichten te sturen en afspraken te maken. Het werd nog complexer toen de minnares ontdekte dat Amhali nog een andere vrouw zag uit zijn verslavings meetings.

De beslissing van Amhali om zijn minnares aan te nemen in zijn kliniek heeft geleid tot veel onrust en ongenoegen onder het personeel van de kliniek. Ze zijn zich bewust van de affaire en vinden het ongepast dat de vrouw nu daar werkt.

Dit verhaal over Amhali’s afkickkliniek werpt een schaduw over zijn integriteit en toont een controversiële kant van de anders zo geliefde komiek. Het roept vragen op over de ethiek en professionaliteit binnen zijn praktijk en vooral over hoe hij omgaat met kwetsbare individuen die zijn hulp zoeken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is er in dit land eigenlijk een BN-er te vinden die wel deugd ?

ja yvon colewijer zelf.
denkt ze.

De enige BN’er waar je eigenlijk nooit iets negatiefs hoort is Frans Bauer. En voor de rest, zou ik het eerlijk gezegd niet weten.

Het is toch niet te geloven, weer een bekende bner die flink zijn billen brand , als het waar is .
En dat in een afkickkliniek, met patiënten die erg kwetsbaar zijn schandalig.

Keith Bakker 2.0

Keith Bakker is denk niet te overtreffen 😂.