Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg zit in hele grote problemen


Monique-Westenberg

Monique Westenberg, altijd in het middelpunt van de aandacht, heeft weer iets nieuws om haar volgers over te informeren: haar wasdroger is kapot. Op Instagram deelt ze haar nieuwste huishoudelijke dilemma, waarbij haar moeder als redder in nood optreedt. “Wasdroger kapot! Gelukkig is mama daar om me te helpen,” post ze, vergezeld van een foto met een overvolle wasmand. Zelfs zoontje Dré is meegegaan naar oma voor de wasnoodgeval.

Dit komt kort na een eerdere post waarbij Monique kritiek kreeg van volgers over een verjaardagsdinerfoto. “Waarom ziet je gezicht er zo bewerkt uit? Dit lijk je niet,” vroeg een volger. Monique is een meester in het vangen van de aandacht van haar volgers. Naast het recente wasdroger-incident heeft Monique ook andere alledaagse onzin gedeeld, waaronder het feit dat haar zoontje Dré hoofdluis had. Deze openhartigheid laat zien dat geen enkel aspect van haar leven te min is om te delen met haar publiek. Van een kapotte wasdroger tot hoofdluis bij haar zoon Monique deelt elk wissewasje groot of klein waarmee ze steeds weer de aandacht van haar volgers weet te trekken.

Hieronder de foto:

monique
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bel CoolBlue.
Voor 23:59 gebeld, morgen nieuwe droger in huis.
Aangesloten en wel.
Jezus, wat een drama zeg.
Wat is het volgende bericht?
Closetrollen zijn op ?
Keukenraam tocht ?
De hond kan niet poepen ?
Je bent toch knap aandachtziek als je jezelf in de lift staat te fotograferen met een wasmandje. Dat mokkel heeft waarschijnlijk nog nooit drooglijnen gezien of ze weet niet hoe dat werkt.
Ze vraagt zich al jaren af wat je met wasknijpers moet.

Laatst bewerkt op 8 maanden geleden door Kees

Kees , misschien zou die aandachtsverslaafde een batterij knijpers op haar waffel kunnen doen zodat ze geen onzin meer kan uitkramen!. Verschrikkelijk mens. Ongetwijfeld heeft ze al een tikkie naar Andre gestuurd voor een nieuwe wasdroger want zelf brengt ze geen stuiver in. Klaploper in optima forma!

Nou eigenlijk verdient ze best veel met haar ge neuzel Alle berichten waar ze een link bij zet worden ook betaald,zal vast morgen een berichtje komen dat de nieuwe droger er is met link van wie . Eigenlijk moeten wij ook niet meer reageren op dat soort mensen
.Maar ja

En ze kan de rekening van die droger toch naar die kleuter sturen. Mevrouw is luxe gewend, op wasrekken hangen met wasknijpers is haar te min.
Aandachtstrekker, en gewoon niet willen snappen dat niemand zit te wachten op die onzin.

Nou meid, je problemen laten de e c h t e moeilijkheden van alledag van ‘gewone’ mensen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het feit, dat men anno 2024 amper kan
rondkomen, stelt niets voor in vergelijking met de troubles van een vrouw van middelbare leeftijd die samenleeft met een kleine jongen en een verwende kleuter, die ook nog eens haar bedpartner is.[ /sarcasme ]

De was ophangen was zeker geen optie voor deze aansteller?

Nee, wordt ze moe van.

Goh mens wat een drama , koop een wasrek .Ik heb er anders nog wel een droger voor je hoor gezien de energieprijzen en het milieu word hij hier toch niet gebruikt.Krijg eens wat oog voor mensen met echte problemen zou ik zeggen.

Triest figuur,verwijderd opmerkingen die haar niet aanstaan of ze stuurd ze liefde en licht 🤣 die zweefteef. Nou vrouw we sturen jou hersens en ruggengraat, kan je wel gebruiken.

Ik stel voor dat na vandaag NIEMAND meer op de berichten rond die nitwit reageert. Iedere seconde die aan die aandachttrekster gespendeerd wordt is er 1 teveel. Zij kickt op aandacht maar stelt niks voor dus negeren die troela!

Lieve mensen, ik heb vandaag de wasdroger niet gebruikt, ik heb het ook niet naar mijn moeder kunnen brengen. Ik heb het helemaal zelf en alleen opgehangen.
Dat wordt haar volgende bericht als ze weet hoe een wasrek/waslijn en wasknijpers werken.

Ik hang zelf mijn was meestal op, daar slijt de was ook minder van. Alleen handdoeken doe ik in de droger, maar niet als het buiten 30°C of warmer is. Dan gaat het ook lekker buiten op het balkon. Is het sneller droog in de zon dan in de droger.

Och, wat zullen wij ons nu toch druk maken om zo’n berichtje. Dit is nu eenmaal het simpele wereldje waarin zij leeft en waar ze nooit uit zal komen.

Is ook weer waar
Wij verwachten teveel Wat er niet inzit kan er ook niet uit natuurlijk.

Wat een gezeik…😜

Geld genoeg dus bestel vandaag nog je nieuwe machine & heb je die morgen al in huis..

Pfff..man man man, doe niet zo moeilijk!🙄

Ga je daarmee je ma lastigvallen???
Lui mens…heb je geen wasrek in huis ofzo???
Hang je het voor 1x zelf eens op.
En bestel je voor de volgende dag een nieuwe.
Snap sowieso niet dat je alles in de wasdroger pleurt. Is slecht voor je kleding.
Doe ik alleen met de handdoeken.

Buiten drogen als het vriest is het fijnste wat er is,deed mijn moeder vroeger ook en ik ben nu 82 en doe het ook nog .Heerlijk fris ruikende was heb je dan.
Maar daar is die trut te dom voor

Ik heb een overdekt balkon, dus het vriest daar niet heel snel. Maar mijn moeder hing ook altijd de was op als het vroor. Toen ik puber was dacht ik vaak. Jij spoort niet. Tot ik volwassen was, en dat ook durfde te zeggen. 😛 Legde ze me uit dat de was buiten tijdens de vorst sneller droogde dan binnen in het trapgat aan de lijn. En ze had ook nog gelijk, als het hard genoeg vriest, dan zou ik het waarschijnlijk wel kunnen.
Zal de volgende keer een foto maken als ik mijn was naar mijn vader breng om het daar te laten drogen. Niet in de droger, maar aan de waslijn in de tuin. 😅

Je moeder wist hoe het moest. 😉
Gisteren heb ik het beddengoed buiten opgehangen, binnen 2 uurtjes was het droog. 😎