Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Waylon haalt keihard uit naar Yvonne Coldeweijer


waylon

De spanningen tussen Waylon en Yvonne Coldeweijer lijken een nieuw hoogtepunt te hebben bereikt, nadat eerst Bibi Breijman haar ongenoegen uitte over de recente roddels rondom Waylon die Yvonne verspreiden.

Het is geen geheim dat Waylon weinig op heeft met Yvonne Coldeweijer en haar sappige nieuwtjes. Deze afkeer kwam onlangs duidelijk naar voren tijdens één van zijn theatertour optredens. Een fan van de zanger die kennelijk ook een oogje in het zeil houdt voor Coldeweijer, rapporteerde een opmerkelijke uitspraak van Waylon over haar. “Waylon heeft je hoog zitten. Gisterenavond tijdens zijn theatershow vond hij het nog even nodig om subtiel een sneer naar je uit te delen,” luidde het bericht.

Wat volgde was een beschrijving van hoe Waylon het publiek liet meezingen met bekende nummers door simpelweg de naam van een liedje of artiest te noemen. Toen hij echter “Yvonne” riep, bleef het stil in de zaal, waarna Waylon grapte: “kut wijf”, gevolgd door een lach. Deze ongefilterde uitspraak van Waylon, die zich blijkbaar niet realiseerde dat dit moment ook opgenomen kon worden, zorgde voor een wat ongemakkelijke sfeer. “Vervolgens grapte hij of er iemand gefilmd had, anders stond het weer online”.

Yvonne Coldeweijer, nooit verlegen om een pittige reactie, liet duidelijk merken niet geamuseerd te zijn door deze sneer. Ze reageerde scherp en gevat op een screenshot van het gesprek met de fan van Waylon: “Haha Waylon, schrijf anders een lied over je slappe piemel. Kunnen we ook een keer een liedje van jou meezingen”.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kwal van een vent die Waylon!😛😛😛
Als je je niet misdragen had, had Yvonne ook niks over je naar buiten hoeven brengen.😉 Smerige vreemdganger.
Is gewoon karma!👊