Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Olcay Gulsen haalt keihard uit naar haar ex Ruud de Wild


Ruud-Olcay

Niet lang geleden kondigden Olcay Gulsen en Ruud de Wild aan dat hun liefdespad zich zou splitsen. Hoewel ze beiden beweerden dat hun breuk vreedzaam was, zonder ruzie of gedoe heeft het lot een verrassende wending genomen. Ruud, de radiolegende lijkt alweer zijn hart verloren te hebben aan een nieuwe vlam namelijk niemand minder dan Fajah Lourens. En dit dames en heren heeft bij Olcay blijkbaar voor wat ongenoegen gezorgd.

Olcay Gulsen de immer glamoureuze zakenvrouw en stijlicoon lijkt nu in een nogal pikante situatie verzeild te raken. Hoewel het normaal is dat exen verder gaan met hun leven blijkt de timing van Ruud’s nieuwe romantische escapade voor haar een bittere pil te zijn. Slechts een maand of twee na hun breuk en Ruud paradeert al met een nieuwe liefde. De gevolgen? Een verhitte ruzie tussen het voormalige stel.

Maar Olcay zou Olcay niet zijn als ze niet met een krachtige comeback zou komen. Tijdens een vragenronde toont ze zich van haar meest zelfverzekerde kant. Op de vraag of ze nu gelukkiger is, antwoordt ze met verve: “Gelukkiger dan in mijn relatie bedoel je denk ik? Ja. Ik sta iedere dag positief op, heb veel energie en zin in het leven!” Bovendien lijkt Olcay helemaal geen moeite te hebben met het feit dat Ruud haar huis en leven heeft verlaten.

olc
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties