Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Carrière Noa Vahle in gevaar door haar gedrag


noa

Noa Vahle de dochter van Linda de Mol is een naam die iedereen op de lippen heeft. Maar is de lofzang die haar collega’s bij SBS 6 zingen voor haar wel terecht? Mediacriticus Victor Vlam heeft daar zo zijn twijfels over. Hij beweert dat Noa, ondanks alle hype die vorig jaar om haar heen werd gecreëerd, weinig toevoegt aan programma’s als VI en De Oranjewinter.

“Noah Vahle is echt extreem saai,” zegt Vlam zonder een blad voor de mond te nemen in de podcast De Communicado’s. Zijn kritiek snijdt diep, want volgens hem mist Noa Vahle gewoonweg de flair en het charisma die essentieel zijn voor een boeiende tv-persoonlijkheid. “Ze komt ontzettend naturel over. Maar de echte vraag is: is Noa interessant? En ik heb nu een aantal keer de ervaring gehad dat ik bij mezelf dacht van: ik vind van niet.”

In haar rol als sportverslaggever bij VI mist ze volgens Vlam de pit die nodig is om kijkers te boeien. Ook haar optreden bij ‘Ik Hou Van Holland’, gepresenteerd door haar moeder Linda de Mol, wordt door hem bekritiseerd. “Ik vind dat ze eigenlijk helemaal niks toevoegde aan dat hele programma,” merkt hij op. Vlam stelt dat terwijl andere gasten alles geven om het publiek te entertainen, Noa achterblijft in haar bijdrage.

Victor Vlam verdiept zich in de mogelijke oorzaken van Noa’s terughoudendheid op het scherm. Hij suggereert dat haar opvoeding binnen een bekende familie haar wellicht heeft beïnvloed. “Ze wordt door haar familie gedrild alsof ze de toekomstige koningin van Nederland is,” zegt hij. Dit zou resulteren in een gebrek aan kleur en karakter, eigenschappen die volgens hem essentieel zijn in de televisiewereld.

Daarnaast speculeert Vlam dat Noa’s ‘nepobaby’-status, waarbij ze altijd de aandacht van haar beroemde familie had, haar heeft weerhouden van het ontwikkelen van de noodzakelijke vaardigheden om op te vallen in de mediawereld. “Iedereen moet ervoor vechten om op televisie te komen. Je moet opvallen. Je moet je kop boven het maaiveld uitsteken. Anders kom je er gewoon niet,” legt hij uit.

Victor Vlam sluit af met de conclusie dat Noa, ondanks de eindeloze kansen die ze van haar familie krijgt, simpelweg niet het charisma en de uitstraling heeft om te schitteren op het grote podium. “Ik denk dat ze in elk ander geval zouden hebben gezegd: dit is iemand die nog niet klaar is voor het grote podium. Daar is ze gewoon simpelweg niet charismatisch genoeg voor.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

niet charismatisch genoeg voor”
Charisma heb je of heb je niet, het is geen half gebakken koekje.
Bovenop charisma krijg je gratis en voor niks, ongeacht wie is je familie.
Noa Vahle is een sympathieke meid en dat is het.

Inderdaad, eerst werd Noa door iedereen geprezen en nu breken ze haar op de enkels af.
Het is nooit goed wat ze doet, hopelijk blijft zij zich zelf, en laat ze iedereen kuchen.

Noa was een topper, creërde haar eigen carrière!😃
Zo zonde dat ze nu ze naam gemaakt heeft ineens bijna alles samen met mammie doet.
Juist terwijl ze het helemaal niet nodig heeft
Sneaky van mammie Linda haar dochter te misbruiken om haar eigen geflopte carrière een boost te geven.

Ik vind Noa overkomen als een praatjesmaker . Een snotneus die denk dat ze JE VAN HET IS ! Omdat je familie in de tv wereld zit wil nog noet zeggen dat zij het ,kan, !