Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Victor Reinier heeft slaande ruzie met Angela Schijf


Victor-Reinier

Juicechannel heeft ons gisteren weer verbijsterd met smeuïge onthullingen over Victor Reinier, maar er is nog veel meer sappige informatie. Het lijkt erop dat de problemen van Victor niet alleen in de liefde liggen, maar ook op de werkvloer. Schijnbaar is het bonje in het paradijs met collega’s die in de clinch liggen met de acteur. Zo gonst het van de geruchten over een explosieve confrontatie met Angela Schijf…

“Victor Reinier, de man wiens naam synoniem staat voor controverse, lijkt niet bepaald de favoriet onder zijn mede-acteurs. ‘Arrogant en onaangenaam’ zijn woorden die vaak vallen als zijn naam ter sprake komt”, aldus Juicechannel. “Hij schijnt een voorkeur te hebben voor het uitlokken van conflicten, vooral met zijn vrouwelijke collega’s.”

Één van deze collega’s is naar verluidt Angela Schijf. “Volgens een ingewijde heeft Victor onlangs nog een intense aanvaring gehad met Angela. Het gerucht gaat dat hij alleen nog maar acteert in ‘Flikken Maastricht’ vanwege het geld en niet omdat hij plezier beleeft aan zijn rol. Deze houding zorgt voor onderhuidse spanningen, die in combinatie met zijn vermeende drugsgebruik leiden tot felle uitbarstingen tegenover collega’s.”

Juicechannel bracht gisteren ook naar buiten dat Victor Reinier een notoire vreemdganger zou zijn. Hoewel hij en zijn vrouw Aimée nog niet bevestigd hebben dat ze uit elkaar zijn, beweert het kanaal van wel. “Aimée zou tot de ontdekking zijn gekomen dat Victor herhaaldelijk is vreemdgegaan. Tijdens hun relatie zou hij een langdurige affaire hebben gehad met een schrijfster uit Limburg”, onthulde Juicechannel. “Deze dame heeft haar huwelijk beëindigd voor Victor en is zelfs voor hem naar Amsterdam verhuisd. Ze was overtuigd van een gezamenlijke toekomst, inclusief gesprekken over kinderen.” Helaas hield Victor haar aan het lijntje en kwam hier niks van terecht.

EN DAN NOG EVEN DIT

Heb jij een nare ervaring gehad met een bn’er of ben je getuige geweest van ongewenste intimiteiten of wangedrag? Wij willen het weten! Deel anoniem je verhaal en eventueel bewijsmateriaal zoals foto’s of whatsapp berichten met ons. Je blijft anoniem. Deel je juice en stuur je info naar info@utopianieuws.nl

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties