Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zoon van Wendy van Dijk heeft het zo zwaar, doet of die in de ghetto woont en arm is


Sem-Yvonne

Sem van Dijk de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé heeft zich in de wereld van de muziek gestort met een nieuwe rap. Vol verwachting deelde hij een teaser op social media, maar de reacties waren niet unaniem positief. “Wat slecht dit!”, klonk het snoeihard op platform Twitter.

“Hier is Mijn Verhaal” Op TikTok introduceerde Sem zijn rap met de uitdagende woorden: “MIJN VERHAAL. Dit willen jullie toch?” Hij liet zijn volgers een glimp opvangen van zijn nieuwe nummer, waarin hij antwoord geeft op een vraag die hem vaak gesteld wordt: ‘Hoe is het om het zoontje van te zijn?’

In zijn rap belicht Sem niet alleen de zonnige kant van het hebben van bekende ouders. “Natuurlijk heeft het voordelen om bekende ouders te hebben… Maar jullie hebben geen idee hoeveel oordelen ik elke dag over me heen krijg. Ik moet me erbij neerleggen dat niet veel mensen echt weten wie ik ben”, aldus Sem in zijn rap. Deze openhartigheid viel niet bij iedereen in goede aarde. Een volger reageerde cynisch: “Wat heeft hij het zwaar, pff.”

Op Twitter kwamen er nog meer gemengde reacties. “Sem van Dijk (zoon van Wendy v Dijk en Xander de Buisondinges) uit de ghetto. Hilarisch”, werd er gegrapt. Een ander was kritischer over Sems muzikale talent: “Een gespiegeld filmpje. Lastig als je vader netjes Nederlands zingt en je dan dit soort straatgebrabbel moet aanhoren.”

Hieronder de beelden:

@semvandijkkk -MIJN VERHAAL- Dit willen jullie toch? #fyp #foryoupage #voorjou #viraltiktok #music #voorjoupagina @Equalité The Label ♬ origineel geluid – Sem van Dijk
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik snap niet dat jullie dit product van ouderlijk gestuntel nog een podium geven.
Wat een stumpert zeg.

Dat blaag moet eens een keer onder een koude douche gezet worden, verwend stuk ongeluk.

En zielig doen dat iedereen naar hem kijkt. Nou SEM van Dijk ga als eerste eens van socialmedia af, dan kijkt niet iedereen de hele dag naar jou. En dan wordt je vanzelf niet interessant meer. Maar als je dan niet meer herkent wordt, en mensen niet meer naar je kijken. Dan niet weer een slechte rap maken waarin je klaagt dat mensen niet meer naar je kijken. Want ik denk dat je het stiekem echt wel heel leuk vind om de bekende zoon van 2 ouders te zijn.