Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hoe Jazzlyn Dave Roelvink op heterdaad betrapte op vreemdgaan


Dave-Roelvink

In de wereld van glitter en glamour is er weer een relatiebreuk die de gemoederen bezighoudt. Dit keer gaat het om Dave Roelvink en zijn ex-partner Jazzlyn, de moeder van zijn zoontje Dean. Dave beweerde in goede harmonie uit elkaar te zijn gegaan, maar volgens Yvonne Coldeweijer ligt de waarheid heel anders.

Dave liet via Instagram weten dat de breuk zonder ruzie tot stand was gekomen. “Gelukkig is er geen ruzie en hebben we samen deze pijnlijke beslissing in goed overleg genomen”, verklaarde hij. Echter, Yvonne Coldeweijer onthult een heel ander verhaal. Volgens haar was het voor Jazzlyn de druppel die de emmer deed overlopen.

Coldeweijer vertelt dat Dave al eerder ontrouw was. “Enige tijd geleden bracht ik al het nieuws dat Dave in september vreemdging met een meisje uit Ermelo”, begint ze haar onthulling. Ze vervolgt dat Dave na een optreden in een café of club in de buurt met het meisje naar een hotel is gegaan, waar hij drugs bestelde.

“Dave was helemaal van de wereld en vond het een goed idee om een escort te bestellen. Dat was een enorme schok voor het meisje uit Ermelo”, zegt Coldeweijer. De situatie escaleerde toen Jazzlyn de volgende ochtend belde en vroeg waarom Dave in een hotel verbleef. “Zo kwam ze erachter dat hij vreemdging”, onthult Coldeweijer.

Na de ontdekking van zijn ontrouw zou Dave direct naar Zuid-Afrika zijn gevlogen om af te kicken. “Waarschijnlijk als een soort ‘sorry’ naar Jazzlyn, in de hoop dat ze hem zou vergeven”, speculeert Coldeweijer.

Dit was niet de eerste keer dat Dave zijn partner bedroog. “Afgelopen zomer ging hij ook al vreemd in Spanje met een barmeid”, aldus Coldeweijer, die beweert dit van betrouwbare bronnen te hebben vernomen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geef haar groot gelijk dat ze is opgestapt.
Die Dave zal het ook nooit leren , het is altijd wat met hem.
En dan nog liegen ook, waarom ze uit elkaar zijn gegaan.
Dat hij maar een voorbeeld neemt aan Donny , die heeft meer verstand in één pink als Dave in heel zijn donder.

Er is een manier om de problemen van Bekende NL’ers op te lossen, namelijk hun inkomen en vermogen belasten met 97%. Blijkbaar hebben die lui teveel geld waar men eigenlijk geen raad mee weet. Geef het aan de gewone mensen die amper kunnen rondkomen.

Dave zit vol met tegenstrijdigheden. Hij noemt de breuk met zijn ex-vriendin een pijnlijke beslissing, zo pijnlijk was het dus niet want hij ging regelmatig vreemd. Ook was hij met een afkickkliniek begonnen, hoe ongeloofwaardig, zelfs kan hij niet van de coke en overige troep afblijven. Hij meende de rust te moeten vinden in het Boeddisme., Hoe triest in die zin dat Dave nooit de rust heeft kunnen vinden. Het is denk ik meer een schreeuw om aandacht. Het is een doodgoeie jongen die het leven met vriendin en kindje zwaar onderschat heeft. Was dan maar vrijgezel gebleven…..als je het toch niet laten kan om te rotzooien met andere meiden. Heel sneu voor Jazzlyn en zoontje Dean.