Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat niet goed met Willeke Alberti, ze heeft het ontzettend zwaar


Willeke-Alberti

In het leven van de geliefde Nederlandse zangeres Willeke Alberti heeft het noodlot onlangs twee keer toegeslagen. Ze moest achtereenvolgens afscheid nemen van haar dochter Daniëlle van ’t Schip en haar broer Tonny. Ondanks deze hartverscheurende gebeurtenissen toont Willeke een bewonderenswaardige kracht en wil ze de draad van het leven weer oppakken. “Het vreselijke verdriet is iets wat ik voor mezelf houd.”

Willeke, bekend om haar warme stem en hartelijke persoonlijkheid, beleefde afgelopen oktober een tragisch moment toen ze afscheid moest nemen van haar dochter Daniëlle. Slechts twee maanden later werd ze geconfronteerd met het verlies van haar broer Tonny. Deze opeenvolgende verliezen zouden ieder mens tot in het diepst van zijn ziel raken.

Ondanks haar verdriet heeft Willeke besloten haar leven niet als een drama te beschouwen. “Ja, ik heb verdriet, maar dat is iets wat zoveel mensen meemaken,” vertelt ze aan weekblad Story. Ze beloofde haar dochter dat ze na haar dood zou blijven optreden. “Optreden is het leukste wat er bestaat. Godzijdank heb ik mijn werk.”

Willeke probeert ondanks het verdriet, te genieten van de kleine dingen in het leven. “Ik heb een prachtig leven gehad met acht kleinkinderen. Wat wil ik nog meer?” zegt ze. Met de hoop op gezondheid voor haarzelf en haar dierbaren, kijkt ze uit naar haar tachtigste verjaardag. “Ik leef dag voor dag, en geniet van alles wat ik nog kan doen.”

Het verlies van een kind is een ondraaglijke ervaring en Willeke draagt dit verdriet in stilte met zich mee. “De vreselijke stress en het verdriet, dat houd ik voor mezelf…” Haar woorden getuigen van een diepe innerlijke kracht en de vastberadenheid om ondanks alles door te gaan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Je moet door met je leven, maar je kind verliezen is ondraaglijk, ik begrijp Willeke helemaal.😥