Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monica Geuze geeft haar date een soa kado


monica

Monica Geuze de bekende influencer en alleenstaande moeder is openhartig over de eenzaamheid die ze soms ervaart. Maar dat weerhoudt haar er niet van om het daten te verkennen zoals ze onthult in haar podcast ‘Geuze & Gorgels’, samen met Kaj Gorgels. Monica’s date-avonturen nemen soms verrassende wendingen, zoals blijkt uit een recente gebeurtenis.

Één van haar recente dates was met een man van in de vijftig. Deze afspraak kreeg een onverwachte draai toen Monica’s ex, de voetballer Lars Veldwijk het restaurant binnenkwam en verbaasd reageerde op haar date. Alsof dat niet genoeg was voor de man probeerde hij Monica’s drinktempo bij te houden wat resulteerde in een wat gênant einde van de avond. Monica zag zich genoodzaakt om hem in een taxi naar huis te sturen en heeft hem sindsdien niet meer gesproken.

Recent leek Monica echter geluk te hebben met een nieuwe liefde. Na enkele afspraakjes en een intieme nacht ontving ze echter een alarmerend bericht van haar nieuwe vlam. Hij klaagde over klachten aan zijn geslachtsdeel. Monica vreesde het ergste: zou zij hem een soa hebben doorgegeven? De angst bleek ongegrond. Na een negatieve test en een doktersbezoek van haar date bleek het slechts een irritatie te zijn.

Het incident zorgde voor een rollercoaster aan emoties bij Monica die 24 uur in blinde paniek verkeerde. Hoe de relatie met haar nieuwe liefde zich verder ontwikkelt, blijft voor nu nog een vraagteken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als ze gewoon iets gebruikt had, zou ze daar niet bang voor hoeven zijn.😉
Ze geniet lekker van haar losbandige leven met o.a. Ruben Nicolai.💄😋😂🥳