Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het Parool wist al jaren van geweld van Theo Maassen tegen vrouwen


theo

Theo Maassen de cabaretier ooit bewonderd om zijn scherpe humor ligt nu onder vuur vanwege ernstige beschuldigingen van huiselijk geweld. Het verhaal is opgepakt door de Privé waar hoofdredacteur Evert Santegoeds met een schokkend dossier komt. Het dossier legt de verborgen pijn bloot van Theo’s vrouw Joyce en zijn ex-minnares dat beladen is met de gruwelen van fysiek misbruik.

Maar wat blijkt dit verhaal is niet nieuw; het gonst al jaren door de gangen van de media, maar bleef onuitgesproken. Zo onthult Roelf Jan Duin van Het Parool dat hij al in 2017 benaderd werd door een vrouw die haar hartverscheurende verhaal wilde delen over het geweld van Theo. Deze vrouw waarschijnlijk de minnares Angela sprak over Theo’s bedrog en mishandelingen, maar zonder concreet bewijs bleef het bij woorden.

Nu heeft Evert Santegoeds het lef gehad om deze ongemakkelijke waarheid wel naar buiten te brengen gesteund door een explosief appgesprek tussen Joyce en Angela. Het gesprek, bestaande uit 125 duizend woorden vormt een cruciaal deel van het dossier.

De situatie wordt verder gecompliceerd door het feit dat Joyce de vrouw van Theo geen bezwaar had tegen het delen van de inhoud van het gesprek zolang Privé er niet letterlijk uit zou citeren. Dit lijkt dan ook een bevestiging van de vrouw van Theo dat het verhaal klopt. Anders had ze wel gezegd dat het niet zo was en had ze wellicht een kort geding aangespannen. Het is ook veelzeggend dat Theo zelf nog steeds geen reactie op deze beschuldigingen heeft gegeven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is te hopen dat Yoyce, weer geen pak slaag krijgt nu ze dit naar buiten heeft gebracht.
Want als het goed is, zijn ze nog steeds bij elkaar .
Die vent deugd van geen kanten.

Dat was ook het eerste wat ik dacht. Ik hoop dat Joyce ooit de moed krijgt om bij Theo weg te gaan, en dat ze aangifte gaat doen. Want hij zal nooit stoppen met het mishandelen van vrouwen.

Maar ja..Theo en ’t Parool zijn links. Verder is het een best ventje, hij slaat z’n vrouw.

Ik mag hopen dat je laatste zin sarcastisch bedoeld is.