Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes

Oh jee, Rachel Hazes moet de gevangenis in


Rachel Hazes

Yvonne Coldeweijer is helemaal klaar met Rachel Hazes en hoewel Rachel vandaag ook weer voor de rechter staat in de zaak tegen haar ex beste vriendin die volgens Rachel haar nog geld schuldig is heeft Yvonne een leuk aanbod voor haar.

Het begon allemaal toen het gerucht de ronde deed dat Rachel Hazes zou schitteren in haar eigen realityserie een project dat haar overgang gaat laten zien van het drukke Nederland naar het zonnige Torremolinos. Daar in de stralende Spaanse zon zou zij de fijne kneepjes van het horecavak leren in haar pas verworven etablissement. “Het gaat over de emigratie van Rachel Hazes naar La Carihuela en de overname van Casa Beense wat nu wordt gerund door de dochter van Peter Beense,” onthulde een toevallige voorbijganger die een glimp opving van de opnames.

Volgens Yvonne Coldeweijer is de soap rond Rachel Hazes gedoemd te mislukken: “In plaats van een real life soap waar geen hond op zit te wachten, kan de meid hier niet aan meedoen? Dan kijken we wel!” Haar suggestie? Een nieuw, gedurfd programma waarin BN’ers ervaren hoe het is om achter de tralies te leven, omgeven door ex-gedetineerden en constant in de gaten gehouden door camera’s. Volgens het AD komt Talpa binnenkort met dit nieuwe programma op de buis. Wellicht kan Theo Maasen hier ook aan meedoen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eerder in de isoleercel!!!
Dat wijf is zo mesjokke die is niet meer te helpen.
Zou die vrouw echt nooit beseffen dat zijzelf het grootste probleem in haar eigen leven is?!?!?!😝😂💩🤭😬