Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama in Amsterdam: Connie Witteman is woest op de gemeente


Connie-Witteman

In de bruisende straten van Amsterdam waar het parkeerdrama zich dagelijks ontvouwt vond recentelijk een voorval plaats dat de gemoederen hoog deed oplopen. Connie Witteman diva pur sang beleefde een middag die haar nog lang zal heugen. Samen met haar entourage gewapend met hun trendy CityCars ook bekend als Biro’s waagden ze zich in de chique Cornelis Schuytstraat voor een onschuldig broodje. Wat volgde was een confrontatie met de onverbiddelijke realiteit van de Amsterdamse parkeerwaanzin.

Connie die niet vies is van het delen van haar belevenissen met haar volgers nam hen mee in het debacle via Instagram. “Hallo, ja… Ik heb ook iets meegemaakt met parkeren en ik wil eigenlijk een duidelijke uitleg van de gemeente,” begon ze haar relaas. Met drie elektrische wagentjes trokken ze eropuit zich van geen kwaad bewust dat hun middag zou eindigen in verbazing en frustratie.

De diva denkend een slimme zet te doen instrueerde haar vriendinnen om alle drie de autootjes op één en dezelfde parkeerplaats te zetten. “Joh, zetten jullie ook je autootje daar neer, want ik huur tenslotte die hele parkeerplaats,” zo klonk haar logica. Een logica die echter niet werd gedeeld door de Amsterdamse parkeerwachters, die bij terugkomst twee van de drie Biro’s hadden voorzien van een fikse boete.

Connie verbijsterd over de gang van zaken kon er niet bij met haar hoofd. “Heel apart”, verzuchtte ze de absurditeit van de situatie inziend. Waar één grote auto dezelfde parkeerkosten met zich meebrengt daar leek het haar onrechtvaardig dat haar kleine milieuvriendelijke voertuigen elk afzonderlijk beboet werden. “Maar ik begrijp dan weer niet dat ik dan voor mijn 2 andere City Cars voor diezelfde plek 2 x €7.50 per uur extra moet betalen dus dan kost die ene zelfde PP ineens €22.50 per uur!!!”

De diva, onthutst en met boetes in de hand, eiste een verklaring van de gemeente. “Dit kan toch niet waar zijn?? Ik wil hier graag uitleg van de gemeente over hoe zij dit zien, logisch toch?” sprak ze uit naar haar volgers. De gemeente heeft nog niet gereageerd op Connie haar woedeuitbarsting.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tja mevr Witteman ook voor jou gelden er gewoon regels wat parkeren betreft.

Geld is zeker op..pfff sneu mens!
Te zuinig om die €15 extra te betalen voor haar vriendinnen.
Voortaan maar thuis lunchen als je elke cent om moet draaien.
Als rijke diva krijg je echt geen voorkeursbehandeling hoor dame!😉🤣

Die spoort echt niet, denkt dat ze boven de wet staat.

Ik zou haar reactie/postzegel wel eens willen zien als zij haar Dinkytoy op een parkeerplek zet en er komt een wildvreemde aan die zijn/haar karretje er dan (gratis) naast zet.
Want volgens haar redenering heeft zij al voor die plaats betaald.
Het is volgens mij zo dat je per voertuig betaald en niet per ingenomen vierkante meter.
Datzelfde geldt, volgens mij, voor motoren. Maar weet ik niet zeker.

CW, voorheen Vanessa, is een echte verwende rijke trut/diva.
Zij denkt dat ze door de gemeente A’dam
als een vorstin zou moeten worden behandeld.

’t Is dat ze met Hans Breukhoven getrouwd was en de
miljoenen van Free Record Shop in haar schoot geworpen
kreeg.

Anders had ze nog een werkhuis moeten zoeken.

Weer zo’n figuur (als niets komt tot iets,kent niets zichzelf niet)
Het erge is dat er veel teveel van dergelijke figuren in NL rond lopen .🤮🤮🤮🤮🤮

Het parkeertarief in bepaalde delen van Amsterdam is wel te hoog. Dat dan weer wel. Conny heeft in een verleden nog weleens gezegd dat er eigenlijk VIP parkeerplekken zouden moeten zijn voor inwonende BN-ers 🤔 daar in Amsterdam, zoals zij. Het is er wel 1.

Waarom zouden BN’ers speciale vip parkeerplaatsen moeten krijgen? Zijn zij meer dan de ON’ers*? Als dat zo is, dan moeten ze inderdaad speciale parkeerplaatsen krijgen, wel tegen een speciaal tarief. Minimaal 2x duurder dan voor de andere parkeerplaatsen. En dan mogen ze niet op de parkeerplaatsen voor de ON’ers* staan. (*ON’ers betekent onbekende Nederlanders.)

Gossie mevrouwtje wil een vip-behandeling!🥴🙈😲🤭😝😬😂
Wat een arrogant gedrag.